Odp: Legia - 15/11/2008 23:18
Kapitalny doping. Normalnie aż się łza w oku kręci, taka atmosfera. Można rzec, że ludzie byli w transie ponieważ wyburzenie Żylety to tak jakby zabrano im część życia. Lech i inne popierdółki przy atmosferze na Żylecie wysiadają ... Coś PIĘKNEGO !
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Legia - 16/11/2008 11:02
Ogladalem ten mecz w Tv akurat na urodzinach brata^^ Wspniala atmosfera na Łazienkowskiej^^ zyleta zawsze bedzie zyla.. Legia & PoGoŃ!
Czytając kolejne artykuły jednostronnych dziennikarzy skrycie opowiadających się za liberalną polityką PO i wszechobecnym panowaniem grupy ITI, Mariusza Waltera, a także opierających swoje artykuły na nierzetelnych zeznaniach policji, napawa mnie niezmierna złość i frustracja. Nie odnoszę się do powyższego artykułu, ponieważ treść jest neutralna. Jednak niestety w większości pism fakty są nie ujawniane, a widnieją jedynie wyjaśnienia pracowników policji. W ten sposób zwykły obywatel III RP, nie ingerujący w zgłębianie faktów, a posługujący się jedynie donosami z mediów, z pewnością wywnioskuje iż –„ banda kiboli demolujących połowę Warszawy została skutecznie zatrzymana przez służby policyjne”. Tak właśnie tworzy się stereotypy. A ja chciałbym się dowiedzieć gdzie w tym wszystkim zeznania świadków? Gdzie informacja o tym, że niewinne osoby były torturowane na komisariatach policyjnych? Czy ktoś wspomniał, że jedyne zniszczenie czyli odłamane lusterko radiowozu było spowodowane pochodem tłumu kibiców, ledwo mieszczących się w obszarze wyznaczonym przez policję? Dziwne jest to, że stróże prawa stosują odpowiedzialność zbiorową za kilka rzuconych rac w kierunku stadionu Poloni. A przypomnę iż osoby za to odpowiedzialne i tak nie zostały odszukane. Jasno wynika, że był to odwet na kibicach Legii za wydarzenia w Wilnie, PP, a także proteście trwającym już od ponad roku. Sama policja nazwała tę akcję cytuję, „Ostateczne rozwiązanie problemu kibiców Legii”. Jest to tylko prasówka, lecz zwróćmy uwagę czy nagle w TVN24 nie usłyszymy, że „18 letniej Maji, studentce, kibole zjedli głowę, WIDELCEM!!!?
Odp: Legia - 17/01/2009 12:53
Dziś widziałem w tv konferencję PiS dot. słynnej akcji widelcowej i pierwszy raz muszę się zgodzić z tym co mówi ta partia. Była jedna z kibicek która pokazywała dwa zupełnie rozbieżne pisma z prokuratury i sądu. To po raz kolejny potwierdza to co wszyscy oprócz POlicji i Schetyny dobrze wiedzą..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Legia - 17/01/2009 13:03
Schetynescu i Cwiąkalski musi sie jakoś odwdzieczyć ITI za to jak pięknie ich przedstawiaja w WSI24 i na innych stacjach nalezących do koncernu Waltera. Hanka jeszcze dolozyla 500 baniek na stadion i jak widać reka ręke myje.
Na szczescie nie pójdzie im tak łatwo.
Brawo Legia! Trzymajcie sie bracia!
Odp: Legia - 22/01/2009 18:35
To nie jest pierwsza praca zniszczona przez czarnych pedałów lub też żydów .
Dysopolowcy też niby moją swoją ekipę grafficiarzy pod nazwą Pionierzy ale żadnego ich dzieła nie widziałem na Warszawie oprócz bazgrołów na murach. Podsumowując Pionierzy to frajerzy !
Odp: Legia - 23/01/2009 01:14
Tak jak widać na drugim grafie powstała ekipa Poloni o ciekawej nazwie "Naturyści 08". Zajmują sie bieganiem z wałkiem po Warszawie.Tak sie zastanawiam czy z gołymi dupami biegają
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.