Odp: Australian Open 2006 :) - 25/01/2006 18:38
Ja mam nadzieję, że w finałach znajdą się:Matkowski&Fyrstenberg oraz Nalbandian vs. Federer oraz Klijsters vs. Sharapova
Ciekawe czy Udziu zakładając temat spodziewał się, że Polacy będą tak wysoko w turnieju
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Australian Open 2006 :) - 26/01/2006 10:12
I u kobietek mam final Henin - Mauresmo osobiscie chcialbym zeby wygrala belgijka, szkoda natomiast Clijsters w 3 secie przy stanie 3:2 dla Mauresmo kontruzja nogi i krecz, a nasz debelek chyba za bardzo uwierzyl w siebie ale Paes/Damm to juz chyba za duze progi
Odp: Australian Open 2006 :) - 26/01/2006 11:49
Nasi byli slabsi. Serwis - ich najmocniejsza bron - zawodzil (szczegolnie drugi set - Fystenberg). Jedynie w jednym gemie drugiego seta Matkowski serwowal na prawde dobrze. Szkoda, ze nie potrafili odebrac serwisu Czecha. Przyznam ze Paes mi zaimponowal, mimo ze pare razy dal sie przelobowac, to przy siatce gral bardzo dobrze.
Odp: Australian Open 2006 :) - 26/01/2006 11:59
Nasz debel był po prostu słabszy. Mimo wielu break point'ów tylko nieznaczną cześć udało się wykorzystać. Return też nie najlepiej, szczególnie gdy serwował Damm. Było kilka dobrych momentów, ale to nie starczyło. Jednak za występ w Australii należą się gratulacje.
Odp: Australian Open 2006 :) - 28/01/2006 10:28
No i ``facet`` wygral,az sie zdziwilem jak zobaczylem wynik,zawsze sie spalała a teraz z Henin tak gladko....no niby krecz ale 1 set rozgromila ja i niewierze zeby Henin 1 seta ``oddala`` w finale....FART i tyle
Australian Open: polscy juniorzy wygrali debla!
PAP 12:45
Błażej Koniusz i Grzegorz Panfil wygrali w deblu rywalizację juniorów (do lat 1 w wielkoszlemowym turnieju Australian Open. W sobotnim finale pokonali 7:6 (7-5), 6:3 tenisistów amerykańskich Kellena Damico i Nathaniela Schnugga, rozstawionych z szóstką.
To był drugi mecz rozegrany przez Polaków w sobotę, bowiem wcześniej wygrali w półfinale 7:6 (7-1), 6:0 z Libańczykiem Bassamem Beidasem i Amerykaninem Mateuszem Keckim. Mecz ten nie odbył się w piątek z powodu opadów deszczu.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.