na następnym, liczniejszym wyjeździe po wyjściu z pociągu, stadionu odbijam od grupy, by nie być posądzonym o udział w zbiegowisku.....kurwa paranoja.
daj człowieka a paragraf się znajdzie....
Odp: Legia - 05/09/2008 14:42
Az ciezko mi uwierzyc w to co napisal SE. Na prawde, myslalem, ze artykuly, w ktorych tylko interpunkcja sie zgadza to kiepski zart, a jednak... Najgorsze jest to, ze taka szmata jest czytywana przez ogrom ludzi, ktorzy chlona wszystko co wypisze ich ulubiony dziennik.
Z jednej strony wstyd cos takiego cytowac, ale z drugiej strony niestety to są najbardziej wykupywane gazety. A nasz naród jak Pelikany połykają to w całości (wystarczy poczytac komety pod newsem).
Odp: Legia - 05/09/2008 23:21
Żadna prowokacja, jeśli bilety na mecz w tym żałosnym pucharze kosztują od 30-115 zł. to spodziewać się większej liczby widzów nie można.
Trzeba pochwalić zarząd w tym miejscu, wiedzą jak wygonić kibiców ze stadionu.
Żadna prowokacja, jeśli bilety na mecz w tym żałosnym pucharze kosztują od 30-115 zł. to spodziewać się większej liczby widzów nie można.
Trzeba pochwalić zarząd w tym miejscu, wiedzą jak wygonić kibiców ze stadionu.
ceny znam chodziło o to (tak jak kolega wyżej napisał) że to jest symboliczna liczba związana z ostatnimi wydarzeniami.
Odp: Legia - 06/09/2008 08:44
Liczba 700 osób?? Chyba ich suty pieką maxymalnie na tym meczu 300osób .
Tego dnia była prowadzona akcja "pusty stadion" po ostatnich wydarzeniach
Odp: Legia - 06/09/2008 13:40
Poniedzialek 8.09 polsat godz. 16:30 reportaz z oostatnich wydarzeniach.
Mam nadzieje ze pojada ten tvn i ludzie zobacza jak to naprawde wygladalo. HWDP
Odp: Legia - 06/09/2008 14:50
Fajnie by bylo jakby przedstawili ta sytuacje tak jak bylo naprawde.Mam obawy jednak,ze znowu powiedza o bandzie chuliganow terroryzujacych i burzacych stolice i policji ktora interweniowala w obronie mienia i wlasnej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.