Odp: Legia - 31/07/2008 22:42
Jutro 64 rocznica Powstania Warszawskiego, pamietajmy by jutro o 17:00 o godzinie W, nasze życie na chwile stanęło, uczcijmy pamieć poległych.
Ogółem Legia nie posiada żadnej siły ofensywnej i ma dziurawą obronę . Jeżeli chodzi o pomoc to funkcjonuje "jako tako" , czekajmy aż Roger dojdzie do formy . Na takich tuzów jak Odra Wodzisław może to wystarczy ale 1szy lepszy przeciwnik w europejskich pucharach nie będzie miał niestety problemów z Legią...
Ogółem brawa za zwycięstwo ale przed Legią jeszcze sporo pracy...
Zapowiada się ciekawy meczyk w Moskwie - pewnie będą większe emocje niż z z poprzednimi "kelnerami" . Ogólnie losowanie nie wypadło najgorzej dla naszych dwóch drużyn w pucharze uefa więc są spore szanse na przejscie dalej .... Cóż w lm Wisła popłynęła ;-p .
Odp: Legia - 01/08/2008 20:15
Lech powinien sobie poradzić
Legia po pierwszym meczu u siebie będzie miała puchary z głowy
Wisła już przed pierwszym ewentualnym meczem ma LM z głowy
Jesteś tego pewny.
Ciekawe jaka będzie wasza reakcja jak Legia z Olimpią zasiądą w naszym sektorze 17 września.
Szkoda że mecz jest w Środe bo napewno było by nas więcej ze zgodami.
Jak już poruszyłeś temat zgód to dwie rzeczy:
1)A, co Ty powiesz jak część Twojej zgody pójdzie na sektor 12?
2)Jakbyś był choć trochę zorientowany, to doskonale byś wiedział jak to prawdopodobnie będzie wyglądać.
Nie odpisuj.
Wczoraj na Łazienkowskiej 3tysiące ludzi. Z Moskwy 22 osoby z kilkoma flagami.
Mecz bez dopingu i bluzgów na iti. Kilka pojedynczych okrzyków "Gruzja" i "Jebać ruskich,jebać!". Trener FK chce za to wnieść sprawę do UEFA
Po meczu z ust rzeźniczaka padają słowa "W Moskwie będzie łatwiej, bo nie będą nam przeszkadzać kibice". Żydowski pachoł.
Jak już poruszyłeś temat zgód to dwie rzeczy:
1)A, co Ty powiesz jak część Twojej zgody pójdzie na sektor 12?
2)Jakbyś był choć trochę zorientowany, to doskonale byś wiedział jak to prawdopodobnie będzie wyglądać.
Chciał chłopak zaistnieć w internecie Pisząc tego posta miał swoje przysłowiowe 5 minut
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Jesteś tego pewny.
Ciekawe jaka będzie wasza reakcja jak Legia z Olimpią zasiądą w naszym sektorze 17 września.
Jesteś tego pewny.
Jesteś tego pewny.
Pozdrowki hihihi
chcial powładać przez chwile internetem
Matt odezwij sie do mnie na GG bo gdzieś numer mi zaginął
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.