Odp: Muzyka - 12/12/2005 20:21
nie wiem czy mozna jesli tak to podaje wam linka do jednego fajnego forum, ono dopiero sie rozkreca tak wiec Zapraszam !! djsmusic
Odp: Muzyka - 13/12/2005 12:40
slucham lounge, ambient, trip hop, new jazz, dub itp... ma ktos jakies ciekawe propozycje z tych klimatow muzycznych? ja osobiscie polecalbym z nowosci takie zespoly jak miloopa czy pati yang. a z klasykow to oczywiscie archive, thievery corporation, buddha-bar, hotel costes... i moj typ na plyte roku pink freud
...wiecej zycia na osiedlu...
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: Muzyka - 13/12/2005 23:21
Już niebawem wyjdzie set Trance Station By Archos Jednym słowem przegiecie pały niedługo wrzuce go i bedizeice mogli zassysać oczywiście tylko Ci co bedą chcieć
dzisiaj Kult nowy wyszedl. ma juz ktos to cudo?? bo mi sie nie udalo nigdzie dorwac jak ktos dorwal to opinie mile widziane wraz z miejscem zakupu i cena
Ja kupilem w Media za 20 zł tydzien temu.
Plyta dobra ale bez rewelacji (im wiecej jej slucham tym bardziej mi sie podoba - czyli jak zwykle).
Teksty znowu swietne, muzyka - spokojny rock z instrumentami dętymi.
Industrialu tam "za psi chuj" czyli nic.
W sumie plyta mi sie naprawde podoba od utw. 6 - "Tłuszcza" do konca.
Potencjalne hity:"Cham", "Bracia" i może "Pan Pancerny".
Ciekaw jestem opini innych.
Mi najbardziej podoba się kawałek "Moge wszystko" i "Wielcy bandyci" z 1 płytki, a z 2 "Nigdy więcej"...ogólnie produkcja przyjemna...takie mam przynajmniej odczucia
Ostatnio edytowany przez: nara, 15 grudnia 2005, 06:07 [1 raz(y)]
mniejsza o to ale chodziło mi o podkreslenie tego dobrego seta słowem przegięcie A druga sprawa trzeba bedzie jeszcze trochę poczekać
Bądź co bądź ale narazie podjarany jestem Paul van Dyk - Orchestral Show Secik cudny... i ta orkiestra
A mi sie właśnie nie podoba ! Nie wiem co wy w tym wszystkim widzicie moze sam fakt ze gra PvD bo jakby grął jakis dj nieznany to xiekaw jestem cyz takze by sie podobało pozdrawiam
mniejsza o to ale chodziło mi o podkreslenie tego dobrego seta słowem przegięcie A druga sprawa trzeba bedzie jeszcze trochę poczekać
Bądź co bądź ale narazie podjarany jestem Paul van Dyk - Orchestral Show Secik cudny... i ta orkiestra
A mi sie właśnie nie podoba ! Nie wiem co wy w tym wszystkim widzicie moze sam fakt ze gra PvD bo jakby grął jakis dj nieznany to xiekaw jestem cyz takze by sie podobało pozdrawiam
wlasnie
ja powiem szczerze ze wszystkich kawalkow van Dyke'a ktore mialem zaszczyt posluchac, a bylo ich mnostwo przypadl mi tlyko jeden "We Are Alive"
Odp: Muzyka - 15/12/2005 16:50
szukam kawałka który w refrenie ma slowa "Gdyby ściany mogły mówic..." był on wykorzystany w filmie Klatka. jak ktos może podać tytuł to bylbym wdzieczny.
szukam kawałka który w refrenie ma slowa "Gdyby ściany mogły mówic..." był on wykorzystany w filmie Klatka. jak ktos może podać tytuł to bylbym wdzieczny.
wlasnie
ja powiem szczerze ze wszystkich kawalkow van Dyke'a ktore mialem zaszczyt posluchac, a bylo ich mnostwo przypadl mi tlyko jeden "We Are Alive"
Przesadzacie mnie sie tam podoba nie tylko dla tego że gra PvD bo on jako DJ mi nie podchodzi...
Numer jeden - Ferry Corsten
wlasnie
Przesadzacie mnie sie tam podoba nie tylko dla tego że gra PvD bo on jako DJ mi nie podchodzi...
Numer jeden - Ferry Corsten
To zobacz/cie to mojej własnej produkcji secik
http://rapidshare.de/files/9234904/Trance_Station_by_Archos.mp3.html
potem skomentujcie !
milusiego słuchania
Gotowe ! mam nadzieje ze sie spodoba
Ostatnio edytowany przez: hPS, 15 grudnia 2005, 21:01 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.