Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Legia - 26/04/2007 12:23
W przyszłą niedzielę o godzinie 14:30 na naszym stadionie dojdzie do meczu przyjaźni Legia - Pogoń. KP Legia prześle do Szczecina 500 wejściówek. "300 z nich będzie bezpłatnych, kolejnych 200 kosztować będzie 15 złotych" - informuje dyrektor operacyjny klubu, Stefan Dziewulski. Kibice Pogoni, podobnie jak ostatnio, zamiast w sektorze gości, zasiądą na sektorze L trybuny odkrytej. Bilety na te właśnie miejsca zostały wysłane na Pomorze.
Odp: Legia - 02/08/2007 23:56
zgoda ponad wszystko. Legia&Pogoń. trrzymajmy sie razem. zawsze. ja to szerze w wlkp, w poznaniu gdzie studiuje. vlepy szedzie tylko gdzie jestem . na przekor wszystkim. Duma Pomorza jebac reszte. Pogoń&Legia dwa bratanki............
Odp: Legia - 28/10/2007 15:14
LEGIA&POGOŃ zgoda. Ja jestem kibicem Legii... Życze szybkiego powrotu do pierwszej ligi!!! I na Wicemistrza Polski!!! POGOŃ - LEGIA!!! LEGIA - POGOŃ!!! bracia !!!FOREVER!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.