I applied a remote hack with a PDA to enter the service menu (you can use a phone as well, as long as it has infrared).
I used a trail verion of NoviiRemote Deluxe 4.2 to simulate a tv-remote (available for Pocket PC, Palm and Symbian OS). Inside NoviRemote I installed the LG Remocon (Code-base).rar file to control my LG tv-set (Google is your friend here).
Maniek podbij na GG
Czyzby na sony bravia (dokladnego modelu teraz nie podam) moglo by byc to samo?
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 9 lutego 2011, 21:39 [1 raz(y)]
I applied a remote hack with a PDA to enter the service menu (you can use a phone as well, as long as it has infrared).
I used a trail verion of NoviiRemote Deluxe 4.2 to simulate a tv-remote (available for Pocket PC, Palm and Symbian OS). Inside NoviRemote I installed the LG Remocon (Code-base).rar file to control my LG tv-set (Google is your friend here).
Maniek podbij na GG
A nie wiem odezwij sie na gg jak cos tam wiessz
Czyzby na sony bravia (dokladnego modelu teraz nie podam) moglo by byc to samo?
Podbij na gg
Ostatnio edytowany przez: Kaczmar, 16 lutego 2011, 20:50 [1 raz(y)]
Odp: Pomocy!!! - 21/02/2011 19:13
PILNA SPRAWA !!!!!!!
Potrzebuje sieciowki bez wpisanego numeru.. Chodzi o linie zwykla i pospieszna za luty.. Ale normalny a nie ulgowy.. Oczywiscie sie dogadamy
GG w profilu
P.S A da rade na znaczku z wpisanym numerem zamazac go korektorem i wpisac inny numer ?
Ostatnio edytowany przez: Mlody_86, 22 lutego 2011, 10:36 [1 raz(y)]
Odp: Pomocy!!! - 22/02/2011 18:17
O i taka moja rada, bo na udowodnienie, że zapomniało się sieciówki macie tylko 10 dnii, po tem (po okazaniu) wasza kara zmaleje do bodajże 11 zł.
Odp: Pomocy!!! - 26/02/2011 09:14
Witam, niestety potrzebuję sieciówki od 25.02 na wszystkie linie, ulgowy.
Jeśli ktoś poratuje, obiecuję, że się dogadamy.
Ewentualnie może być bilet ulgowy za 1,10zł, aby obejmował godzinę 3.10-3.30 (miałem sieciówkę za 42 zł, ale brak dopłaty - byłem zbyt pijany
Odp: Pomocy!!! - 15/05/2011 21:07
Potrzebuję kogoś, kto na tyle dobrze zna język angielski żeby mógł sprawdzić czy nie ma byków w wypracowaniu do szkoły, poziom 3 klasy technikum... GG w profilu.
ogarniete
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 15 maja 2011, 21:32 [1 raz(y)]
Odp: Pomocy!!! - 14/06/2011 09:48
Na prośbę kumpla Jak ktoś ma sieciówkę na linie zwykłe ważną dzisiaj, albo od kilku dni bez wpisanego numerka niech podbije. Może być ulgowa.
E: Już załatwione
Ostatnio edytowany przez: Pgn., 14 czerwca 2011, 16:21 [2 raz(y)]
Odp: Pomocy!!! - 14/06/2011 10:21
Chociaz daleko troche, ale chetnie pomoge...Cos z hiszpanskiego albo angielskiego przetlumacze, a jesli ktos bedzie gdzies u mnie w poblizu, to gwarantuje pomoc w miescie, zabawe i awanture...
GG w profilu.
Odp: Pomocy!!! - 07/07/2011 20:49
Jakby ktoś potrzebował wykonać zabudowę kuchni, wraz ze sprzętem lub sama zabudowa bez sprzętu, z bardzo dużą zniżka i dużym wyborem mebli, to podbijać na maila- [email protected]
Odp: Pomocy!!! - 12/12/2011 21:26
Potrzebuje aktualne zdjęcie tego miejsca w Wolinie ( Rynek ). Dokładnie z takiego ujęcia i z prawej strony na parking
Odp: Pomocy!!! - 15/12/2011 17:20
Potrzebuje sieciówki (bez ulgi, na linie zwykłe) bez wpisanego numeru ważną na dzisiaj, może być tylko na linie 8. Dogadamy się, GG w profilu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.