Odp: Legia - 16/11/2006 19:42
Myślę, że możnaby to jakoś obejść, a jeśli nie to wprowadzić kosmetyczne zmiany,zeby nowy herb przynajmniej przypominał stary...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Też mi się tak wydaje. Zobaczymy, jak się to rozwinie... Kibice na pewno ostro będą dyskutować/protestować, bo rzeczywiście ten projekt, to jedno wielkie nieporozumienie - delikatnie mówiąc...
Porządny europejski poziom i w zasadzie tyle o nim można powiedzieć. Jak dla mnie docelowa pojemność zbyt mała, uważam że należy budować stadion z myślą, że w Warszawie będzie w końcu Liga Mistrzów. Koszty utrzymania obiektu nie byłyby chyba aż tak większe. Ale nie ma co narzekać, oby taki powstał. A bardzo możliwe iż będzie wkalkulowana opcja powiększenia liczby krzesełek, fajnie by było (choć ta Oś Stanisławowska znacznie utrudnia sprawę...).
Zastanawiające jest natomiast co znajduje się w prawym górnym rogu stadionu na zdjęciu nr 4. To nie jest jak ktoś na Legialive.pl napisał: podgrzewana klatka dla przyjezdnych Przypuszczam, że wejście, jeśli tak to kompletnie nie przemyślane.
P.S. Zapewne wielu z Was na pierwszy rzut oka, skojarzyło projekt z Koroną.
Ostatnio edytowany przez: jns, 3 kwietnia 2007, 22:10 [1 raz(y)]
kolego-to tylko projekt-jak to powstanie to mi nas reku kaktus wyrosnie
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Legia - 03/04/2007 22:36
Projekt. znając życie to stadion nie powstanie jescze przez pare dobrych lat. A co do herbu wygląda jak szablon z np. Fify. beznadziejny. mam nadzieje, że pozstanie ten co był.
Odp: Legia - 04/04/2007 08:28
widac na pierwszym zdjeciu, ze w czasie jak ten stadion powstanie to beda juz dozwolone race
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Legia - 06/04/2007 11:21
Co do tego 4 zdjecia w prawym gornym rogu znajduje sie nie klatka dla przyjezdnych tylko duzy boks dla telewizji ze strefa wywiadow itp.
ps.pozdro i do zobaczenia w Kielcach
Odp: Legia - 17/04/2007 22:27
zajebiscie! zreszta przewaznie w kazdym meczu Celticu pod koniec pokazywal (eLke),ale zeby pojechac na mecz wyjazdowy i zasiasc w sektorze gosciu,niezle,trzeba poczekac na skroty na youtube
Odp: Legia - 17/04/2007 23:50
też miałem o tym napisać ale mnie uprzedziliście... bo dopiero co z roboty wróciłem co do (L) to.. niezły mecz w piątek się szykuje, myślałem, że sezon stracony jednak widzę jakiś cień szansy na.... mistrza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.