Odp: Muzyka - 31/01/2010 20:51
Poszukuję dwóch wyjebanych nutek:
* Virtual Vault - Atlantic Wall (Original Mix)
oraz Virtual Vault feat. Orjan Nilsen - Too Late (Original Mix)
posiada ktoś byłbym naprawdę bardzo ale to bardzo wdzięczny
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Po co wklejasz link , skoro nie działa bo przekroczono limit ? Rzuc to na inny serwer . . .
Wyobraź sobie, że wcześniej ten limit nie był przekroczony a nie wchodzę i nie sprawdzam co 5 minut czy przypadkiem limit ściągnięć nie został przekroczony.
http://peb.pl/albumy-hip-hop-rap-r-b/756865-rapidshare-pmm-rap-stresy-hulana-intersy.html
Stąd zasysaj N.
Ostatnio edytowany przez: Krzaku, 20 lutego 2010, 22:57 [1 raz(y)]
Mówiąc szczerze spodziewałem się raczej "lipnej kaszany", przesłuchałem z ciekawości i muszę przyznać że są tam utwory które dają radę. Nie jest to oczywiście jakis super mixtape, ale można go posłuchać
Odp: Muzyka - 23/02/2010 12:32
Jak ktos lubi rapy z ogarnijsie.pl to na pewno nie bedzie zawiedziony plytka 4 marca w kontrastach koncert promujacy mixtape.
Odp: Muzyka - 23/02/2010 13:29
W najbliższy weekend natomiast grają w kontrastach Małpa , Zeus i Małolat . Zapowiada się ciekawie , szczególnie występ tego 1szego gdyż wydał ostatnio całkiem fajną płytkę docenioną przez środowisko hip hopowe
Odp: Muzyka - 26/02/2010 11:57
Jak zwykle wyciekło wcześniej Ja akurat mam zamiar kupić oryginała, byłem w empiku ale jak to zwykle bywa jeszcze nie mieli. Jakby ktoś gdzieś już widział to niech da znać. Dzięki
Odp: Muzyka - 26/02/2010 17:18
NIE sorry za post pod postem, bo lubie sam sobie odpowiadać
a tak serio, to rozwiązałem zagadkę i tutaj jest linka do pełnego, dwupłytowego albumu!
http://hotfile.com/dl/30221044/bad5a32/O.S.T.R.-Tylko_Dla_Doroslych-_AR-C83_-PROPER_2CD-PL-2010-211.rar.html
pzdr!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.