Nowatur prawdziwy "hastla" , tym razem jednak nie wrzucał na Kołcza , może to i dobrze , potem znowu by przez telefon obsrany przepraszał i pisał oświadczenia na necie
Jakoś nie wydaje mi się aby Tedeusz odpowiedział na ten "diss"...
"Ale kurwą i szmatą to pozostaje Nowator" Ja nie wiem po co takie barany się mieszają, ani to sobą nic nie reprezentuje i jeszcze muzyke robi marną. Kolejny po Borixonie który przy okazji tego beefu chce o sobie przypomnieć. Kto będzie następny? Może Żurom?
Odp: Muzyka - 08/01/2010 23:19
Dał rade dzisiaj Kazik z ekipa. podziwiam Goehsa ze ma sile do walenia w bebny przez 2 godziny A i ta heya arena calkiem niezla. zimno tam cholernie z poczatku bylo ale ogolnie o wiele lepiej niz na sdsie
no jeszcze pare innych kawalkow tez by sie znalazlo Macka tez szkoda, 12 groszy, jeszcze Polski. w ogole solowego Kazika nie bylo (oprocz tych projektow jak Weill czy Waits). Na "Wystepie" zagrali pare wiec oczekiwalem tego i owego. No i ewidentnie brakło Co sie z toba stanie gdy ci ufac przestane. ale tego to chyba w ogole nie graja. ale co by nie bylo impreza na plus
Doszły Cię słuchy o obecnej sytuacji na scenie i beefie pomiędzy Peją a Tede? Ten pierwszy w jednym ze swoich dissów wykorzystał Twoje wersy z utworu "Czas Rozliczeń". Przed tym krokiem zostałeś poproszony o zgodę czy była ta spontaniczna akcja ze strony Peji? Wydało mi się to dziwne, gdyż masz na swoim koncie współpracę zarówno z Tede, jak i Peją. Ponadto w ostatnim wywiadzie powiedziałeś, że żałujesz paru gościnnych zwrotek...
Chada: No tak, coś tam obiło mi się o uszy. Nie wydaje mi się jednak, żeby Peja potrzebował mojej zgody na wykorzystanie jakiegokolwiek wersu spod mojego pióra. Szanuję Ryśka i jeśli tylko ma taką potrzebę, to proszę bardzo. Jak dla mnie to wręcz wyróżnienie. To prawda, napisałem w którymś z wywiadów, że żałuję dogrania paru gościnnych zwrotek, ale nie dotyczy to współpracy ani z Ryśkiem, ani z Jackiem. W tym temacie dodam jeszcze tylko tyle, że album Peji pt. "Na Serio" rzadko kiedy ustępuje miejsca innym płytą w naszym sprzęcie, który mamy pod celą. Trzymam kciuki Rysiu!
Masz jeszcze w planach nagranie wspólnej płyty z Kaczym? Twój stary przyjaciel także siedzi w więzieniu? Utrzymujecie ze sobą kontakt? Są jeszcze jakieś szanse na Waszą współpracę?
Chada: Tak, niestety to prawda, Kaczy również zasila to niechlubne grono ludzi przebywających w kryminałach. Mam z nim kontakt - piszemy ze sobą. Mam nadzieję, że w przyszłości uda nam się nagrać wspólnie jakiś numer (może nawet nie jeden), ale jak na razie mamy jeszcze co grzać.
W promovideo nakręconym na potrzeby promocji "Procederu" pojawił się fragment utworu, który nie znalazł się na ostatecznej wersji krążka. Jest to nagranie zatytułowane "Dla Niej". Dlaczego zdecydowałeś się wycofać ten kawałek? Twoi fani będą mogli jeszcze gdzieś usłyszeć utwór "Dla Niej"?
Chada: Kawałek "Dla Niej" został wykreślony z tracklisty "Procederu" ponieważ - jakoś tak się stało - stracił na aktualności. Tego numeru fani raczej nie będą mieli okazji usłyszeć, chyba że wypłynie z czyjegoś twardego dysku na łono jakiegoś serwera.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ps. tak sobie myślałem, nie sądzicie, że przydał by się temat o samym hip-hopie? zauwazyłem, że dużo ludzi z forum jest w tym klimacie, ale sporo jest poza i pewnie kurewsko ich irytuje to, ze wszystkie ich posty giną w morzu hip-hopu, jak i pewnie sami my też ich nieźle frustrujemy może by faktycznie było lepiej założyć odrębny wątek dla samego hh?
Odp: Muzyka - 16/01/2010 00:51
Stary dobry Sokół wrócił , w takiej konwencji chciałbym go słuchać zawsze , nie jakieś w aucie i inne popowe popierdółki...
trzeba jeszcze dodać:
PROSTO Mixtape 2 - Chciałbym Tu feat. Felipe,VNM,Jędker,Sokół,Pezet,Brahu,Numer Raz,Eldoka
nie pije do Was 2, ale ogolnie; mam wyjebane co i kto sadzi o Wojtku, jego muzie itd. Uwazam, ze to jeden z najlepszych raperow w historii polskiego hh razem z Ś.P. Magiekiem, Wilkiem, Peja (mimo pojebanej pryry) oraz O.S.T.R. , 2 sprawa, to, ze Sokol wraz z Pono poszli w inna manke to zupelnie inna historia; ciekawe czemu nikt nie dopierdolil sie sie do Fisza, ze zmienil klimat. Ci co maja zrozumiec zrozumieja a reszte, szczerze p******, dziekuje dobranoc.
Odp: Muzyka - 16/01/2010 10:49
Akurat Fisz i Sokół to trochę inna bajka , ten pierwszy nigdy nie był "ulicznikiem" a przerzucił się z rapu na jazz , nie na pop , poza tym masz racje Wojtek to od lat ścisła czołówka Polskiego hip-hopu i nawet przy zjebanych podkładach z ostatniej płyty TPWC nawinał kilka kozackich zwrotek
Odp: Muzyka - 16/01/2010 12:52
No to szczerze powiem, że zaciekawił mnie ten mixtape choć z tych dwóch kawałków lepiej podchodzi mi "chciałbym tu". Nie wiem po co Jędker jeszcze próbuje rapować, bo to jakaś pełna kompromitacja Co do obecności Pezeta, to wiem, że na ukończeniu jest jego projekt z Małolatem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.