Odp: Muzyka - 10/10/2009 10:30
Prawda jest taka że przed całą akcją na linii Tede vs Peja każdy miał jakieś swoje upodobania, choćby nie wiem jak dobre byłyby dissy jednej czy drugiej strony zdecydowana większość nigdy nie będzie wstanie przyznać, iż jego faworyt przegrał. Dlatego z dystansem podchodzę do oceny innych, w mojej opinii Peja postarał się (z Żuromem choć wygrał to było dno intelektualne wycinając wszystkie k#*% itp. argumentów jako takich nie było wiele) ale koniec końców (tylko) dobrze, nie zmiażdżył Tedego nie powalił na kolana, ograniczyl sie do jechania Tedemu od bananów i gnojków mimo że to ten sam wiek. Dodatkowo podpórka z Czadą chyba za wcześnie, żeby angażować w to swoich żołnierzy.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Muzyka - 10/10/2009 10:50
To były fragmenty kawałka Chady a nie że Chada się dograł, ale myśle że ta walka odbędzie się bez żołnierzy tylko 1 na 1. Peja to nie Onar że poleci odrazu po całą ekipe do dissów
Odp: Muzyka - 10/10/2009 12:44
Jeżeli ktoś spodziewał się wersalu u Ryszarda to chyba nie wie o czym pisze?
Gdy Tede nazywa Peje głupkiem , psycholem , radzi mu aby zarzucił psychotropa czy wyśmiewa się z jego wykształcenia to nie są wrzuty?
Druga sprawa to wywiad .Zarzucanie Ryśkowi iż to jego fani wbiegli na scene i próbowali pobić Tedzika.Dla mnie troche mało "charakterna" postawa autora tych słów.Rozgadywanie oficjalnie takich farmazonów , w momencie gdy Ryszard ma problemy za Zieloną Góre brzmi jak donos. Może od razu powinien powiedzieć że to Rysiek ich na niego nasłał?
Tak czy inaczej walka trwa. Trzeba czekać aż Gruby wróci z wakacji
niestety to nie odpowiedz pedzika dla rysia, ale może jest ktośkto mi powie co to za podkładzik tam jest. to z 5 10 15
pzdr!
chyba nie masz na myśli 5 10 15 pezeta z mesem
czemu pedzika? uważasz że pupil latkowskiego wygrał beef? poczekajmy aż Tede wróci z wakacji i da odpowiedz bo piłka jest po jego stronie a jaką pejowiec może mieć koleją ripioste
niestety to nie odpowiedz pedzika dla rysia, ale może jest ktośkto mi powie co to za podkładzik tam jest. to z 5 10 15
pzdr!
chyba nie masz na myśli 5 10 15 pezeta z mesem
czemu pedzika? uważasz że pupil latkowskiego wygrał beef? poczekajmy aż Tede wróci z wakacji i da odpowiedz bo piłka jest po jego stronie a jaką pejowiec może mieć koleją ripioste
hehe, nie! był kiedyś taki program w tv 5 10 15 się nazywał właśnie i nie jestem pewien czy to z niego!
a co z pedziem i rysiem? po pierwsze to generalnie rzecz biorąc jebie mnie jeden i drugi. nie znam ani jednego ani drugiego i za zadnym się nie bede wstawiać czy coś na ta nute. ale jeśli chodzi o muze, wole rap rysia albo jak kto woli jebanej pyry
co za tym idzie w beefie jestem za nim. mowisz ze co moze rys powiedziec jeszcze tedzikowi. a co moze powiedziec tedziu rysiowi? ze jest chamem? prostakiem? gburem? narkusem? ze jest patoloem? no kurwa, a kto z tych co słuchają rysia o tym nie wie? ale mimo to ROBI ZAJEBISTĄ MUZĘ! powiem ci, ze kawałek "wszystko na mój koszt" jest przekoakiem jak dla mnie. technicznie rozpierdolił tedzika, z argumentami hmmm, powiedzmy ze remis, ale ze wskazaniem na rysia, oprawa muzyczna jednak na korzyść pedzika. ale rys lepiej dla mnie jako całokształt.
tak, ja też czekam az pedziu wroci z wakacji i mu pocisnie, bo chociaz bedzie się cos działo, nie bedzie nudno, no ale najwazniejsze - rysiu pózniej tez odpowie i o to generalnie chodzi
a tak na marginesie, to chyba kazdy moze powiedzieć, że czuje niesmak, po zielonej, po tym jak rysiu ciupał tego gnoja (jakże ci 15letni gnoje dzis się dorośli poczuwają, przekumaci są i jedyni najprawdziwsi z prawdziwych), no ale zdziwić mnie to nie zdziwiło. a ten mega kozak 15latek, to skonczony kretyn. co bys zrobił jakby np jutro ktos siedzacy obok ciebie wstał i krzyknął jebać MKS? na bank by go ludzie grzecznie poprosili o opuszczenie sektora a klimat jednak jest podobny na meczach i koncertach hh. chodzi mi o to, ze mozna miec swoje zdanie na ten temat i nawet je wyrażać, ale odnosze nieodparte wrazenie ze tedziu jednak nie tylko chciał być obrońcą uciśnionych, ale przede wszystkim cynicznie i z premedytacją ugrać kilka punkcików.
ot moje zdanie
a tak w ogóle pupil latkowiskiego to chyba jednak nieco chybione określenie
Odp: Muzyka - 12/10/2009 16:46
Ten beef narazie polega na tym że jedna strona się napina na drugą, a druga strona brechta z tej pierwszej i tak pewnie będzie do samego końca Ja tam jestem za TDF i czekam co tym razem wymyśli jego zryty beret
Odp: Muzyka - 12/10/2009 22:44
I gdyby jeszcze ten wywiad zaliczyć jako jakiś tam element beefu to Peja w tyle... Bo co by nie powiedzieć to dość sporo wyjaśnia.
Odp: Muzyka - 12/10/2009 23:03
Mi wyjaśnia tyle że podczas wywiadu Tedzik był ostro nawąchany.Nie wiedziałem też że taki z niego gangster("zadzwoni do kolegi kolegi , który ma kolege który zna Rycha , ale nie chce tak załatwiać bo to przecież tyko hip hop" )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.