O.S.T.R:
1-Uczcie się języków
2-Czcijcie swoich rodziców
3-Kochajcie blizniego swego 4-Jebać policje
Peja:
1.Czytajcie książki - "Pamiętaj o książce a będzie dzieciak dobrze ,nabytą wiedzę wykorzystaj jak potrafisz" Slums Attack - WOS
2.Czcijcie swoich rodziców - Rychu Peja Solufka-Kochana mamo
3.Pamiętajcie o Polskich bohaterach walczących o wolność(Powstanie Wielkopolskie) - "Poznańczyk" 4.Jebac policje
hehe!
EDIT: Porównałem
Ostatnio edytowany przez: eM, 1 października 2009, 10:53 [10 raz(y)]
Odp: Muzyka - 02/10/2009 15:01
no to zaczęło się;]!
po długich i nudnych miesiącach w hh, powydawanych zostało wiele płyt m.in. rysiu P. i niejaki jacek G. znany jako tede.
co rysiu zrobił w zielonej pewnie juz wszyscy słyszeli. zaczeło to komentować całe środowisko hh, w tym i TD, który wydał niepochlebną rysiowi opinie. rysiu coś odburknął na koncercie, ale takiego marketingu z ich strony to się szczerze nie spodziewałem...
Odp: Muzyka - 02/10/2009 15:08
do niedawna sądziłem że Mandaryna i Agnieszka Chylińska to dwa różne bieguny..niebo i piekło...ogień i woda..ale prawdopodobnie się bardzo pomyliłem... o to dowód
jesli rysiu pojedzie na chama i bez argumentów to juz raczej na długi czas zostanie odpulony przez srodowisko i przez słuchaczy. dawno sie nalezało zeby ktoś go pocisnął. startował do doniów meziow żuromów i takicyh tam, co prawda do wojtka jeszcze się spruł, ale ten go olał. teraz tedzik się spiął i pocisnął mu, co należało się rysiowi juz dawno.
aczkolwiek rysiek wbrew pozorom nie jest ostatnim głupolem, dysponuje pewną elokwencją no i jest dośc inteligentnym gościem.
reasumując liczę na to ze riczi się w końcu ogarnie i pojedzie po tedziku kozacko i z argumentami. mimo ze ryś jest jebaną pyrą to wolę właśnie jego
z zapartym tchem czekam na rysia diss
Odp: Muzyka - 02/10/2009 18:35
Dopinguje Ryszardowi
Sądze jednak iż beff nie zakończy się jedynie na samym rapie i Rychu pod wpływem emocji zajebie Grubemu z pół obrotu
Z niecierpliwoscią czekam na odpowiedz. Jak na razie jednak 1:0 dla Tłusciocha z TVN TURBO
Odp: Muzyka - 02/10/2009 19:34
TDF ładnie pojechał zresztą już udowodnił w beefie z Płomieniem że ma dobre pomysły na dissy (mini mixtape). teraz też dobre wstawki z 'Misia' znając Pejowca to będzie nawijał że chce bezpośredniej konfrontacji na pięści bo nie spodziewam się innych rymów niż o tym że Peja ma SLU a Tede słuchaczy w gimnazjum no ale pożyjemy zobaczymy. stawiam na Tedzika
Odp: Muzyka - 02/10/2009 21:26
Rysiek pewnie odpowie w swoim stylu czyli stosem przekleństw , no chyba że na prawdę się postara i wytoczy przeciw TDF dobre argumenty na co bym raczej nie liczył .
Ja liczę na jego groźne filmiki tak jak to zrobił z Żuromem !
A na poważnie to wydaje mi się, że do tego beefu podejdzie bardziej na poważnie, bez sterty przekleństw itp.
Za dużą nagonkę miał ostatnio po zielonogórskiej akcji, żeby teraz jeszcze bardziej zepsuć sobie reputacje słabym dissem.
ot co
tym bardziej ze na kogo innego jak nie na tedzika mozna znaleść własnie masę sensownych argumentów;
I tu upatruje szanse dla Ryszarda , tym bardziej że znaja się z Tedeuszem od czasów Krzysia Kozaka , więc na pewno troche brudów ujrzy światło dzienne.
Tak czy inaczej...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.