Odp: Legia - 08/08/2013 11:34
Moim zdaniem przesadzacie. Jest źle, ale nie tragicznie. Pamiętajcie, że nasze zespoły rozkręcają się po kilku kolejkach po rozpoczęciu sezonu.
Jak dla mnie Broź za Beresia i Brzyski za Wawrzyniaka i mogą wygrać z każdym, o ile się nie zesrają już przed meczem.
Odp: Legia - 08/08/2013 12:10
Zgadzam się co do Brozia i Brzyskiego, ale o tym rozkręcaniu się to nie masz racji. Jak to jest, że w Ekstraklasie są rozkręceni od pierwszej kolejki i karają wszystkich jak leci, a w europejskich pucharach będą się jeszcze rozkręcać?
Prawda jest taka, że Polska dalej jest w daleko tyle nawet za europejskimi średniakami i trzeba z tej strony na to patrzeć. UEFA zrobiła już bardzo dużo, żebyśmy W KOŃCU awansowali do LM, ale my nadal się klepoczemy z jakimiś Azerami czy Kazachami, uznając Norwegów za prawie, że potęgę europejską.
Odp: Legia - 08/08/2013 13:06
Tylko, że kogo Legia leje w tej ekstraklasie? Widzew z mega problemami kadrowymi i finansowymi, średnią Pogoń, Podbeskidzie które cudzem się utrzymało? A zwróć też uwage na to, że wszystkie te drużyny też stworzyły sobie dużo bardzo dobrych sytuacji na strzelenie gola. Jednak mistrz Norwegii to wyższa półka, a ich trener powiedział, że zagrali najlepszy mecz za jego kadencji.
Co do tego, że biją nas europejskie średniaki. Mogło to wynikać też z tego, że nasze zespoły nie były w rytmie meczowym, chociaż szczerze to nie wiem jakim systemem grają np Kazachowie.
Spartak dla Legii też miał być nie do przejścia, Juventus dla Lecha w fazie grupowej tak samo. Ja mimo wszystko wierze, że Legii się uda.
Odp: Legia - 08/08/2013 13:44
Slaba ta Legia jak siki pajaka, patrzac na to kogo moga wylosowac w nastepnej rundzie, to wypada tylko postawic autokar w polu karnym i modlic sie o najnizszy wymiar kary, niestety nic innego Legia jak na razie w Europie nie jest w stanie zaprezentowac. Przykra informacja dla tych, ktorzy mysla, ze nasza liga sie rozwija, moze i tak jest, ale Europa robi to jeszcze szybciej.
Na pewno dobrze, że pierwszy mecz na wyjeździe. Dobrze by było gola tam strzelić Nie trafiła Legia najlepiej, ale mogła na pewno trafić trudniejszego do przejścia rywala.
Nie lubię takiego zawyżania wartości, jak Engel po losowaniu twierdzi, że Legia wręcz jest faworytem tego dwumeczu. Szanse jakieś tam ma, ale faworytem to są jednak Rumuni. Oby Legii się udało przełamać kilkunastoletnią niemoc polskich mistrzów Liga Mistrzów a Europejska to dwie inne bajki.
Odp: Legia - 11/08/2013 17:56
Takie pytanie do chłopaków z Legii jak wygląda sprawa z biletami na puchary, czy będzie możliwość wejść na KK Pogoni i czy normalnie przez neta się zakupi na rewanż pozdro
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 11 sierpnia 2013, 18:27 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 21/08/2013 15:27
Przez neta bilety kupicie jeśli zdążycie oczywiście, bo o ile się nie myle serwer kiedyś troche lagował przy sporym zainteresowaniu na wejściówki.
Co do wejścia na naszą KK to nie wiem, ale co to za problem za kilka złotych wyrobić sobie KK Legii?
Odp: Legia - 21/08/2013 16:09
Problem może być z wyrabianiem tuż przed meczem a potem z dostaniem jeszcze biletu skoro Żyleta zamknięta.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 27/08/2013 21:34
Czego Wy płaczecie po kilku minutach gry. Rumunom starczyło 10 minut na strzelenie dwóch bramek to Legii może wystarczyć jeszcze 45 na strzelenie kolejnych goli.
Wygrają to, zobaczycie!
Odp: Legia - 27/08/2013 22:45
Jak obstawiłeś w tym meczu na Legie i jeszcze masz pretensje, że wtopiłeś to polecam przejść się na jakąś terapie bo chyba sobie nie radzisz z hazardem Wiara jest ważna, ale rozsądek też trzeba mieć
Odp: Legia - 27/08/2013 22:59
a mnie zasadniczo dziwi że sie frustrujecie jeszcze nie przywykliście do stanu jaki panuje w polskiej kopanej?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Legia - 27/08/2013 23:09
Ja się tylko zastanawiam kurwa jak można stracić dwie bramki w 9 minut po tak prostych błędach i ile można źle wchodzić w mecz ?? I to jeszcze z cyganami kurwa !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.