Z tą akcją to bracia pojechali równo.. Jaga długo będzie musiała siedzieć nad nowymi hasłami do flag hehe chyba że walną ksero. Akcja w odwecie akcji pod źródłem przed meczem ze spartakiem
AKCJA REWELACJA !!
W magazynku baby Jagi
Pochowane były flagi
Przyjechali Legioniści
Żeby rozdać kilka liści
I magazyn ten "wyczyścić".
W magazynie wiatr już hula
Znikły flagi, transparenty
W rękach Legii pełna pula
Na Podlasiu zaś lamenty.
Że to jest niehonorowo
No i całkiem "niesportowo"
Że postawa Legii zdrożna
I w ogóle-tak nie można!
.......
......
Legia dla Was za wysoko
Ponieśliście słuszną karę.
Chcecie sobie szukać wrogów
To szukajcie na Swą miarę.
Pusty płotek w Białymstoku
Wiem- Wam nie w smak akcja taka.
Chcecie sobie coś powiesić?
To pożyczcie od... Spartaka.
Ostatnio edytowany przez: sebeq1948, 21 kwietnia 2013, 22:10 [1 raz(y)]
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Odp: Legia - 08/05/2013 23:21
Najgorszy mecz Legii w tym sezonie. Śląsk super nieskuteczny mògł wygrac trzema czterema bramkami. Oprawy bardzo dobre i pojawiło się troche piro co cieszy oko
Odp: Legia - 29/05/2013 09:26
Pierwsze osłabienie - Jędrzejczyk przechodzi do FK Krasnodar. Szkoda, bo grał równo przez cały sezon. W kontekście walki o LM nie jest to dobry ruch Legii.
urodzony w 1977, w 1990 pierwszy raz na Pogoni, 2008 - 2016 I przeszczep nerki, dziś dializowany ... w oczekiwaniu na II przeszczep
Odp: Legia - 29/05/2013 13:03
Chłopak nie jest nie do zastąpienia, a pieniądze które Legia za niego weźmie są naprawdę godne (podobno 2,2miliona euro) na jego miejsce jest olbrzymi talent Cichocki, pewnie wróci Zbozień no i przyjdzie jakiś defensor z Fluminense więc jest dobrze, a za pieniądze za niego można zrobić naprawdę konkretny transfer.
Swoją drogą za takie pieniądze to Legia mogłaby wykupić połowe formacji defensywnej Lecha
Dokładnie. Choć z drugiej strony może dziwić, że transfer dojdzie do skutku już teraz. Krasnodar w pucharach nie gra, więc Legia mogła negocjować, aby Jędza kwalfikacje LM jeszcze zahaczył.
Wawrzyniak-Astiz-Jodłowiec-Bereszyński mogą tworzyć z miejsca blok obronny. A jest jeszcze Brzyski, Rzeźniczak, Cichocki, Zbozień. Na stoperze bardzo dobre mecze grywał Vrdoljak. Na pewno na środek kogoś jeszcze kupią. Za kasę od Krasnodaru opłacą premię za majstra i jeszcze zostanie na dobrego grajka
Podobno miał odejść jeden z trójki Kuciak, Jędrzejczyk, Radovic. Oby to była prawda i nie będzie dalszej wyprzedaży.
Celeban blisko L
Ostatnio edytowany przez: kiko, 29 maja 2013, 17:19 [1 raz(y)]
Bardzo dobrze, że sprzedali go teraz a nie po eliminacjach LM. Teraz mają więcej czasu żeby ćwiczyć warianty
taktyczne z udziałem nowego zawodnika, a gdyby sprzedali go dużo później znów wychodzilby brak zgrania nowej linii defensywnej. Dobry ruch pod każdym względem MOIM zdaniem.
Niestety był jednym z "chórzystów" i coś mi się kojarzy, że między innymi dlatego nie trafił do Legii przed rozpoczęciem sezonu (protesty kibiców).
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 24/06/2013 13:48
Przecież jakby to była ostatnia runa eliminacji i byłaby taka możliwość to bracia sami zajeliby ten "stadion"
2 tysiące widzów się mieści...Kibicowsko słaby rywal, ale za to piłarsko pewniak
EDIT: Teraz tak rozkminiam i...oni chyba będą musieli wynająć od kogoś stadion co?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.