Odp: Legia - 23/08/2012 21:02
Zajebiste dwie oprawy szkoda tylko, że piłkarze już się nie dostosowali. Rado jest cieniem zawodnika z poprzedniego sezonu, Kosecki niewidoczny w porównaniu z meczu z Ried ale gol ładny. Brak naciskania zawodników przed własnym polem karnym zakończył się fatalnie, ale i tak będzie awans
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 26/08/2012 19:44
Legia wygrywa 2-0 z Bełchatowem po bramkach Saganowskiego i Żyro i zostaje samodzielnym liderem.
Oby do jutra hehe
Czy brak Legii w klatce w Bełchatowie to pokłosie ostatniego występu w tamtym sezonie z Koroną Kielce na Łazienkowskiej czy za inaugurację sezonu na Ł 3 w tym sezonie?
tak jak przewidywaliśmy hehe
może to i dobrze, jak po 3-4 meczach papa Walter dostanie po kieszeni i zaczną wjeżdżać w tvn-ie na psy i rządzących to kieleckiemu oberpsu pała zmięknie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Legia - 30/08/2012 20:54
Wielka szkoda, że ta przygoda z LE się kończy, nie wiem po co wchodził Żyro, który w ostatnich spotkaniach nic nie grał. Fajna oprawa z ciekawym przesłaniem "Niesiemy światło tym co ciągle widzą ciemność" + piro
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na mecz z Podbeskidziem jest jeszcze otwarta.... ale pewnie po nim zamknie. Niech zamyka może ajtiajów sakwa zaboli... Na pewno później ludzie będą nabywać ochoczo karnety, gdzie później nie odzyskają kasy za takie widzi mi sie wojewody.
Ps. Ogólnie zajebiste pismo
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 3 września 2012, 16:34 [1 raz(y)]
Nie sądziłem, że skleroza tego Pana może być aż tak zaawansowana. Niech się cofnie o 3 lata wstecz i przypomni protest tych wstrętnych kiboli, którzy mieli czelność nie przychodzić na stadion ze względu na zatarg z ITI. Jakoś mieszkańcy Warszawy nie kwapili się do zapełnienia trybun, a większość karnetów rozdawano w rodzinie TVN.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Legia - 03/09/2012 20:21
Cisnęli to Podbeskidzie i się opłaciło 34 strzały. Naprawdę za walkę do końca wielkie brawa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.