"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 02/08/2012 20:32
(L) gra taki piach...ten karny to tez taki,ze glowa boli. Jak takie karne gwizdac maja pajace...Ciekawe gdzie Wawrzyniak mial ta reke sobie wsadzic? W tylek czy moze ja obciac. Szkoda tej poprzeczki (Sagana chyba?)
Ostatnio edytowany przez: majster007, 2 sierpnia 2012, 20:50 [1 raz(y)]
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Legia - 02/08/2012 20:56
szkoda tej poprzeczki i drugiej sytuacji w doliczonym czasie gry, kiedy mu obrońca wybił piłkę w polu karnym - było blisko, ale o awans jestem spokojny
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 02/08/2012 21:39
Legia jeszcze coś tam gra...ale jak sie patrzy na to wszystko to mam wrażenie że w sporcie w jakiejkolwiek postaci jesteśmy po prostu w czarnej dupie...
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Na oranżadzie jest transmisja, jak ktoś nie wie: http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Legia - 09/08/2012 21:06
Ale kurwa nerwy w końcówce No ale najważniejsze jest awans!
A na trybunach jak zwykle:
Dokładnie zjebana seta Rado+ popisy Koseckiego i Żyro. Było gorąco, ale tak jak napisałeś jest IV runda.
p.s Ruch solidny wpierdol 5:0, Lech wygrał 1:0, ale i tak poleciał.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.