Odp: Muzyka - 16/12/2008 22:55
Ja właśnie słucham nowego Sokół i Pono, ale narazie mnie nie zachwyca . A co do Eldo to fajna płyta Kawałek Granice też według mnie bardzo dobry. A za kilka dni już nowy PIH
Ja właśnie słucham nowego Sokół i Pono, ale narazie mnie nie zachwyca . A co do Eldo to fajna płyta Kawałek Granice też według mnie bardzo dobry. A za kilka dni już nowy PIH
no wiesz co, masz nowego wojtka sokoła feat pono i nie chcesz sie podzielic?
no bądź człowiek
no bądź człowiek
no bądź człowiek
TeHaCewszystko jest na tej stronce co kiedyś już podawałem ja wszystko z tamtąd czerpie.
masz rację, wszystko jest
sprawdzlem wlasnie tam chyba wczoraj albo przedwczoraj i nie bylo jeszcze, stad to zamieszanie
w kazdym badz razie dzieki, pzdr!
Odp: Muzyka - 19/12/2008 11:54
Dobry rok dla polskiej muzyki, dużo dobrych płyt wyszło.
Oczywiście subiektywnie najlepszą premierą była płyta COMY 'Hipertrofia'
Odp: Muzyka - 21/12/2008 12:11
A ma ktos linka gdzie były by wypisane wszystkie kawałki grane przez DJów na tegorocznym Sunrise Festival? Kiedys widziałem taka stronke ale teraz za chuja nie moge tego znaleźć
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.