Odp: Legia - 24/04/2012 19:37
z dupy afere robia , piro nikomu nie zagrozilo , huk i dym chyba jeszcze nikogo nie zabilo na meczu . Tuskowate sciero i jego wymysly..
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Ta cała liga w tym sezonie to jedna wielka kpina. Współczuje kibicom z Warszawy, mistrzem pewnie zostanie beznadziejny Śląsk, który w tej rundzie nie zagrał żadnego meczu na poziomie o którym można by było coś więcej powiedzieć. Cały ich dorobek bazuje na rundzie jesiennej. Z takim majstrem to my nigdy LM nie zwojujemy. Nie wiem czy Legioniści sami sobie nie strzelili w kolano przedłużając kontrakt z Skorża. Pewnie każdy by teraz oddał zwycięstwo w Moskwie za te na PGE Arenie. Szkoda, naprawdę szkoda !
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.