Po pierwsze jest ich wiecej bo pol tys z Legii jeszcze pod kasami..po drugie wydaje mi sie ze mikrofony nie sa tak dokladnie po srodku tylko blizej ruchu
a ktoś z Was obczaił co oni krzyczeli podczas hymnu?
też za bardzo nie słyszałem? ktoś podpowie?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Legia - 24/04/2012 18:42
Rado i 2:0, coś czuje że zwycięstwa już sobie nie dadzą odebrać
Swoją drogą co za paranoja, ekipom dano ledwie 3 tysiące biletów a reszta stadionu pusta...piękna promocja PP :/
Rado i 2:0, coś czuje że zwycięstwa już sobie nie dadzą odebrać
Swoją drogą co za paranoja, ekipom dano ledwie 3 tysiące biletów a reszta stadionu pusta...piękna promocja PP :/
z czego 1/3 jeszcze pod stadionem, wchodza przez 2 bramki
Odp: Legia - 24/04/2012 18:52
wogole co za chora sytuacja ze znowu psy zesraly sie ze nie ma odpowiedniego zabezpieczenia takiego meczu!! kurwy jebane na chuj te stadiony??!! a druga sprawa ze w ekstraklasie mecze na tym stadionie rozgrywane byly normalnie i nie bylo zastrzezen...dobrze ze niektorzy wojewodowie sa normalni i pierdola policje
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Legia - 24/04/2012 18:53
[cytat=Hasor]Rado i 2:0, coś czuje że zwycięstwa już sobie nie dadzą odebrać
Swoją drogą co za paranoja, ekipom dano ledwie 3 tysiące biletów a reszta stadionu pusta...piękna promocja PP :/[/c
Rzeczywiście smutno te trybuny wyglądaja .Pojebało że po 3 tys.dali tylko .Idąc dalej to jednak nasza Bydgoszcz wyglądała imponująco
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.