Odp: Legia - 30/03/2012 22:13
Nie wiem ile dała w szatni skisła sędziemu bo to co on robi to śmiech na sali.. oby tylko ten remis dowieźli do końca (Legia gra w 9 )
Edit : Koniec meczu 0-0
Ostatnio edytowany przez: sebeq1948, 30 marca 2012, 22:27 [1 raz(y)]
Odp: Legia - 30/03/2012 23:57
bardzo tekst mi się spodobał zajebisty pomysł do tego piro, sektorówki, flagi - elegancko
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"piękne" świąteczne zachowanie ochrony i dyrektora Błędowskiego. na Żyletę nie wpuszczani są ludzie z małymi flagami na kijkach, bramki zostały zamknięte, w ruch poszedł gaz. skandal! część ludzi z Żylety, którzy już weszli na stadion wychodzi"
"kibice z Żylety już poza stadionem, flagi zostały zdjęte, ochrona nie wpuszcza, pod trybuną jest już polewaczka."
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Kibice Legii Warszawa chcieli uczcić ofiary katastrofy samolotu TU-154 pod Smoleńskiem. Na mecz Pucharu Polski Legia - Arka Gdynia chcieli wnieść specjalnie na tą okazję przygotowaną oprawę. Pomimo kilku prób przejścia przez bramki nie zostali wpuszczeni. Kibice zbierają podpisy za odwołaniem dyrektora ds. bezpieczeństwa Bogusława Błędowskiego - byłego policjanta zwolnionego z pracy ze względu na problemy psychiczne. Według kibiców Błędowski dowodzi prowokacjami i brutalnymi działaniami ochrony. Kibice Legii protestują również przeciwko bezwzględnemu zakazowi prezentacji opraw na stadionie Legii, wywieszania transparentów i flag o treściach patriotycznych.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Polski Związek Piłki Nożnej przyznał po 3100 biletów Legii i Ruchowi dla kibiców tych klubów na finał Pucharu Polski - informuje oficjalna strona chorzowskiego klubu.
Spotkanie finałowe zostanie rozegrane 24 kwietnia o godzinie 18:00 na Stadionie Miejskim Arena Kielc. Gospodarzem meczu, zgodnie z losowaniem przeprowadzonym przez Wydział Gier PZPN, będzie zespół Legii.
Pozostałe bilety (w liczbie ok. 8 tysięcy) będzie rozprowadzać Świętokrzyski Związek Piłki Nożnej. Można je będzie nabyć także poprzez system sprzedaży internetowej Kup Bilet.
"23-letni Robert Ł. wbrew przepisom odpalił racę przy jednym z pubów przy stadionie. Został zatrzymany i osądzony w trybie przyspieszonym. Usłyszał wyrok: dwa lata zakazu wstępu na stadion Legii i 600 zł grzywny. "
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.