Odp: Legia - 17/02/2012 19:34
W przypadku Komorowskiego Legia ma niewiele do gadania, tydzień temu podpisali nowy kontrakt z kwotą odstępnego. Tak więc wystarczy wyłożyć odpowiednią sumę i pozamiatane
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Legia - 19/02/2012 00:46
Gdzie w Międzyzdrojach można obejrzeć mecz w Canal+ ? jadę w następny weekend z babą a chcę obejrzeć jak Legia wchodzi na lidera
może być jakiś pub, albo pizzeria albo coś gdzie jest możliwe obejrzenie meczyku.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Dokładnie, porażka na własne życzenie. Takie sytuacje jakie mieli Żyro czy Ljuboja powinny z zamkniętymi oczami być wykorzystane. Szkoda tym bardziej, że wszystkie wyniki ułożyły w tej kolejce pod Legie. Jeśli Śląsk w następnej kolejce wygra może być cholernie ciężko ich dogonić mając w perspektywie tak krótką rundę...
Odp: Legia - 26/02/2012 20:11
Elegancko, cieszy gra zespołu i powrót Miro. Mistrz Polski 2012 - nie można tego zjebać
Legia lepiej pod względem dopingu niż podbeskidzie... 1 połowa, Legia zepchnięta do defensywy z paroma kontrami. Jak dalej tak będzie Legia grała to wbiją im brame. Aczkolwiek Kuciak wydaje się dziś nie do pokonania.
0:1 '45 minuta. Wolski. Ciekawa bramka
Ostatnio edytowany przez: GBvW, 10 marca 2012, 16:33 [2 raz(y)]
Odp: Legia - 10/03/2012 17:43
Straszna kopanina, Legia słabo na boisku, karny w wykonaniu Ljuboji - totalna porażka, Podbeskidzie poza jednym strzałem w pierwszej połowie kiedy Kuciak się wykazał też wielu sytuacji nie miało.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 10/03/2012 18:38
Gra nie powalała, ale najważniejsze 3 punkty. Z takim ekipami zawsze faworytowi się gra ciężko. Co do karnego to racja, gracz z taką techniką nie powinien zmarnować w taki sposób jedenastki.
Odp: Legia - 13/03/2012 15:49
Muszę skrytykować sklep klubowy Legii. Nawet nie ma w nim szlika łączonego Legia-Pogoń, a taki sobie chciałem tam kupić. Obsługa sklepu mówiła, że wielu pyta o ten "towar" a mimo to ciągle go nie mają. Oferują za to łączony szalik Legia - Den Haag, czy jak tam się nazywają ci Holendrzy, czego komentować chyba nie trzeba. Muszę przyznać, że była to dla mnie niemiła niespodzianka.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.