Narazie przesłuchałem 2 płytki i Rasmentalizm nie bardzo mi podszedł, natomiast Smarki jak najbardziej mi pasuje pozniej obadam kolejne produkcje
Smarki dobry wariat. Większości osób podoba się bardziej dopiero po pewnym czasie. Jest to chyba jedyny typ, który łączy błyskotliwość w tekstach, technike i luźną nawijke. Polecam całe ,,Brudne Serca''.
Na youtube są na pewno ich numery.
Jeśli myślisz co jeszcze sprawdzić, to oczywiście Jimsona. Chyba najbardziej spójna płyta, jaką słyszałem. Niedługi materiał, ale zrobiony na świetnym patencie.
A no słyszałem to, jeden z lepszych kawalkow na plycie, ale plytka raczej średnia. widze ze duzo osob tutaj slucha hh, a wiec jakie plytki polecacie? Napiszcie cos o swoich ulubionych, chetnie przeslucham jesli jeszcze nie sluchalem
z pełną świadomością moge ci polecic nowe 52, choc pewnie juz to przerabiałes=]
ale fakt faktem ze plyta przekot dla mnie!
Jak to co? Uqad Sqad, czyli Sobota (Esenuzet), Seba (Snuz/Esenuzet) Wini (zalozyciel firmy Stoprocent). Pionierzy hip-hopu w Szczecinie, pojawiali sie na pierwszych ogolnopolskich skladankach. Obecnie nie ma sie co jarac ich rapem poniewaz jest kiepski, ale na prawde sporo wlozyli w rozwoj Szczecina na hip-hopowej mapie Polski.
Typy, ktore juz w 1996 rapowali, malowali itd.
nie jest kiepski, moze nie maja polotu z z HG, WWO itp, itd, ale maja kilka fajnych kawalkow, Sage ogolnie wymiata, polecam: Spoldzielnia-Kawalek z glowa, Spoldzielnia-Szczecin Poznan Berlin (kawalek nagrany z Peja),Spoldzielnia-Cpaj ta muze zreszta ich mixtapy mozna sciagnac z ich strony ... pozdrowienia dla qwejtu
Odp: Muzyka - 06/07/2008 16:46
http://pl.youtube.com/watch?v=SRUW8abn4TU
wie ktoś może jak nazywa się ten pierwszy kawałek z tego koncertu 50cent`a??
z góry dziękuje
Nie wiem czemu Tymon nie wkleiłeś tego tutaj
Dlatego pozwolę sobie - Bonus, jak dla mnie kozak. Warto podkreślić ze chłopak 18 lat w tym roku. Historia pewnej historii
Nie pomyślałem.
Tutaj jeszcze jego myspace, na którym pewnie sukcesywnie będą się pojawiały kolejne numery. Myspace
Bonus jest oczywiście ze Szczecina, a storytelling, którym będzie nowa epka; rozpierdoli. Jestem pewien.
Czegoś takiego jeszcze nie było.
Tak więc, podziemie w naszym mieście ma się nienajgorzej.
Wklejam jeszcze link do konta RDI. Myspace
Jeden z członków Projektu Nasłuch. Oczywiście Szczecin.
oczywiscie ;]
dla tej kapeli jade ---> Kreator- enemy of god
chociaz tegorocznego heinekena to nic nie przebije ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.