Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ps. Ostatnio w meczu młodzieżowej reprezentacji Polski do lat 20 też brameczkę konkretną zasadził Skręcił szwaba jak dzieciaka http://www.youtube.com/watch?v=jzSV0OogiIY
Co ciekawe to 30.11 wcale we czwartek nie jest
Ogarnia ktoś jak z dworca centralnego szybko dojechać na Ł3?
No właśnie gdyby to był czwartek to na bank mecz byłby w TV4, tak to nie wiem.
Co do zapytania Lemon Ci podpowiedział aczkolwiek moim zdaniem najlepiej podbić na przystanek Centrum przy hotelu Novotel(na przeciwko rotundy) i tam masz bezpośredni autobus 171 jadący na Torwar pod Legię.
Odp: Legia - 22/11/2011 08:19
Mam pytanie do bardziej zorientowanych. Czy w związku z nałożeniem na Legię (kibiców) za finał PP w Bydgoszczy zakazu wyjazdowego na mecze PP odbywające się w tym sezonie jest możliwość wyjazdu na te mecze zorganizowanych grup kibiców Pogoni Szczecin?
Mam pytanie do bardziej zorientowanych. Czy w związku z nałożeniem na Legię (kibiców) za finał PP w Bydgoszczy zakazu wyjazdowego na mecze PP odbywające się w tym sezonie jest możliwość wyjazdu na te mecze zorganizowanych grup kibiców Pogoni Szczecin?
Odp: Legia - 24/11/2011 16:18
Tak. Skoro jesteś taki poważny i ogarnięty to odpowiedz mi logicznie, dlaczego w wypadku zakazu dla kibiców Legii na mecz nie może pojechać grupa kibiców Pogoni. Ale tak logicznie. Nie dlatego, że nie może bo tak Donald z komendantem wojewódzkim wymyślili.
Co ciekawe to 30.11 wcale we czwartek nie jest
Ogarnia ktoś jak z dworca centralnego szybko dojechać na Ł3?
- z Dworca Centralnego autobusem 151 (do przystanku TORWAR)
- z Centrum (Rondo Dmowskiego) w kierunku Praga (przystanek przy Forum) autobusami: 107 (ROZBRAT), 151 (TORWAR), 171 (TORWAR)
- Aktualny rozkład autobusów znajduje się na stronie www.ztm.waw.pl.
No i? W finale PP w roku 2011 też nie grała. Kurwa, czy Wasze mózgi też już wpierdoliła poprawność polityczna?
Może, ale nie w grupie zorganizowanej, jednakże organizator w zależności od swojego regulaminu a po wejściu nowej ustawy o imprezach masowych może odmówić sprzedaży biletu każdemu, kogo "oceni" że może zakłócać przebieg tej imprezy.
Jako kibice Pogoni, jeżeli byśmy chcieli zamówić bilety i jechać to z góry organizator nam odmówi - mówiąc że Legia ma zakaz, że nie jesteśmy strona bo to nie nasz mecz , że się policja nie zgodzi itd itd, ale jak wsiądzie paru chłopa i pojedzie na jedno czy dwa auta obejrzeć mecz to nie wydaje mi się, aby robili trudności.
Odnośnie Finału 2010 czy 2011 lub innego meczu to wszystkie bilety przekazywane w obie strony są z puli "gości", a na meczu wszyscy jesteśmy zakwalifikowani jako grupa zorganizowana Legii lub Pogoni nie zależnie kto komu przekazał ale czyj jest mecz
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.