Odp: Legia - 29/09/2011 22:06
szkoda, że kopacze nie próbują się poziomem i zaangażowaniem dostosować do Żylety, ten Ohayon to nie wiem co robił w pierwszym składzie...
edit:
Dziwiłem się jakim cudem Ljuboja jeszcze nie został zmieniony, a tu gol! A potem ten karny, piękne przebudzenie
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 29 września 2011, 22:37 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Legia - 29/09/2011 23:33
Ładny rozpierdol. Mam nadzieję, że doczekam czasów, że i u nas kopacze pokopią w pucharach Brawo Legia !
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
"Kiboli Legii nie lubię, bo to po prostu durnie. Przed meczem z Hapoelem Tel Awiw wywiesili transparent " Dżihad Legia". Jakby cokolwiek wiedzieli o świecie, gdyby nie pielęgnowali swojej głupoty, pewnie by tego nie zrobili. Ale zasadą kibola jest, by nie wiedzieć.
Hapoel Tel Awiw to taki klub, który od zarania, czyli od lat 40., stawia na współpracę, zgodę, porozumienie i integrację. W Hapoelu zawsze grali razem Żydzi z Arabami. Na trybunach siedzieli Żydzi z Arabami. A jakby komuś taka wspólnota nie pasowała, dostałby po nosie od Żydów i Arabów. Wspólnie. Bo taka jest zasada obowiązująca wśród kibiców Hapoelu Tel Awiw.
Kibole Legii zrobili, co zrobili; taki transparent podczas meczu jest tak samo obraźliwy, jak nieprawdziwy i idiotyczny. Beata Kempa, posłanka PiS, poręczyła za herszta warszawskich kiboli, aresztowanego za uliczny bandytyzm. Nie wiedziała, co stanie się podczas meczu Legia - Hapoel, ale wiedziała, za kogo ręczy.
Historię Hapoelu Tel Awiw polecam posłance Kempie. Plus odrobinę rozsądku."
Jak Araby z Żydami biją kogoś bo im się ich wspólnota nie podoba to jest OK. Jak Staruch daje z liścia, to już jest bandytyzm.
A Smoleńskiemu do sztambucha polecam słowa hymnu kibiców tego wychwalanego Hapoelu:
Weź Maccabi do komory i napełnij ją gazem
Walter też dodał swoje 3 grosze:
"Władze Legii Warszawa zawsze podkreślały, że stadion nie jest miejscem manifestacji poglądów politycznych, religijnych, a także propagowania haseł niezwiązanych z futbolem. Żałujemy, że nasi kibice, którzy wspaniale dopingowali drużynę przez cały mecz, dopuścili się zachowania, które negatywnie wpływa na ocenę ich postawy podczas spotkania z Hapoelem Tel Awiw.
Osoby, które przygotowywały tzw. oprawę podpisały oświadczenie, w którym zobowiązują się do przestrzegania przepisów - w tym uszanowania zakazu wywieszania transparentów z niedozwolonymi na stadionach treściami. Niestety zobowiązanie to zostało naruszone i kibice muszą spodziewać się konsekwencji – m.in. zakazów stadionowych. Stosowne decyzje zostaną podjęte po analizie materiału dowodowego oraz przeprowadzeniu przez klub postępowania dyscyplinarnego, a naturalną konsekwencją zaistniałej sytuacji będzie obciążenie kibiców odpowiedzialnych za incydent kosztami potencjalnej kary finansowej, która grozi klubowi ze strony UEFA. Liczymy również, że – zgodnie z podpisanym przez klub i Stowarzyszeniem Kibiców Legii Warszawa latem 2010 roku porozumieniem – SKLW podejmie działania, aby tego typu sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
z ofi
Ostatnio edytowany przez: Poinformowany, 30 września 2011, 12:49 [1 raz(y)]
nie przypadkiem jest, że najwięksi rasiści/antysemici wszędzie dookoła widzą rasizm/antysemityzm, a durnia niech poszuka sobie w rodzinie daleko szukać nie musi, o zasadach kibola nawet niech nie wspomina jak nie ma pojęcia, bo gdyby nie pielęgnował swojej głupoty to by może mógł się dowiedzieć, ale wygodniej nie wiedzieć.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Legia - 20/10/2011 23:03
Legia zdecydowane lepsza takze 1-0 jak najbardziej zasluzone. Podawali ze ponad 2 tys. kibicow Legii na meczu w Bukareszcie. W pierwszej polowie mieli ponoc problemy z wejsciem na mecz. W drugiej polowie bardzo dobrze slyszalni a wrecz tylko ich doping bylo slychac. BRAVO Legia!!!
Odp: Legia - 20/10/2011 23:12
Ponoć rumuńskie kurwy strasznie utrudniały wejście stąd dopiero w 2 połowie weszli, ale od razu było pierdolnięcie na trybunach wynik też bardzo dobry, bardzo dobra gra w pierwszej połowie w drugiej trochę Rapid przycisnął a tu Rado jebnął i koniec . Oby tak dalej!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.