Australian Open - 17/01/2006 19:41
Co powiecie na to żeby pogadać o Australian Open ?? Jeśli nie to spoko
Jeśli ktoś interesuje się tennisem i ogląda te rozrywki to może niech poda swoich faworytów itp.
Moim faworytem osobiscie jest Roger Federer.
Zapraszam wszystkich do rozmowy
POZDRO!!
Odp: Australian Open 2006 :) - 17/01/2006 22:56
Tenis to mój ulubiony sport, po piłce nożnej oczywiście. Tym bardziej, że samemu troszkę się przebija piłeczkę.
Wśród mężczyzn faworyt to na pewno Federer.
Wśród kobiet pewnie faworytką jest rozstawiona z nr.1 Davenport.
Osobiście cieszę się, że wróciła Hingins. Pewnie po długiej przerwie (kontuzja) nie zawalczy za wiele ale przynajmniej lubię na nią popatrzeć na korcie
Jako, że mam czasami rano trochę wolnego to zapewne będę ogląsał wybrane mecze na żywo.
Odp: Australian Open 2006 :) - 17/01/2006 23:48
Co jakco co ale.... Australian Open lubie ogladac Pamietam jak kilka lat temu byl super mecz, teraz sobie nie przypomne czy to gral Roddick, Agassi czy Sampras ale w tie-breaku było 22:20 w gemach..Pamieta ktos?? Ogolnie to lubie dobry tenis ogladaCmoj idol to Roddick(za caloksztalt) a Federer no coż.... koles wymiata
Pozyjemy zobaczymy, od cwierfinalow zaczna sie dobre mecze Pozdro
Odp: Australian Open 2006 :) - 18/01/2006 09:18
a ja mam pytanie bo teZ tam pileczke przebijam i moj faworyt to federer ale nie wie ktos moze w jakich godzinach sa transmisje na eurosporcie z gory thx
Odp: Australian Open 2006 :) - 18/01/2006 09:41
Odkąd na korty wróciła Martina Hingis na nowo zaczynam oglądać zawody tenisowe, zawsze była moją ulubioną tenisistką, dlaczego ??!! otóż jest żywym przykładem tego, iż w tym sporcie liczy sie przede wszystkim technika, inteligencja, precyzja, a nie siła dlatego każde jej zwycięstwo nad Venus, Sereną, itp. traktowałem w szczególny sposób.
Odp: Australian Open 2006 :) - 18/01/2006 09:48
aktualnie na eurosporcie niemieckim jest mecz na zywo fajne laski graja Sharapova <moja faworytka> i jescze jakas na H ale nie Hingis nie wiem kto to bo pierwszy raz slysze pozdro
Odp: Australian Open 2006 :) - 18/01/2006 14:34
lubie ogolnie turnieje wielkiego "szlema" bo mozna na nich ładnie zarobic u buka zazwyczaj wygrywaja faworyci stawki niskie ale z 10 meczykow mozna postawic
Odp: Australian Open 2006 :) - 18/01/2006 16:06
Heh co do tego meczu z tym dlugim 5 setem to gral Roddick z El Aynaouim . Pamietam, ze przez ten mecz wogole do szkoly nie poszedlem. Tenis to po pilce moja ulubina dyscyplina, wiec ciesze sie ze jakis temat zwiazany z nim powstal, a co do tegorocznego Australian Open to cieszy powrot Hingis, jak dla mnie wsrod kobiet wygra Clijsters, a wsrod mezczyzn mam nadzieje ze Roddick, ewentualnie kazdy inny tylko nie Federer bo to juz staje sie nudne- nie lubie go ale trzeba przyznac, ze ma chlopak talent
Odp: Australian Open 2006 :) - 19/01/2006 11:17
Te, odczep sie od Federera to moj ulubiony player a tennisem żenskim to ja sie nie interesuje zbytnio tam można popatrzeć tylko na panie a nie na gre
Odp: Australian Open 2006 :) - 22/01/2006 13:55
Martina Hingis ciągle się trzyma może jakaś sensacja się szykuje to był by wielki powrót, kolejną przeciwniczką będzie Samantha Stosur czy jak najbardziej do pokonania
Qrde, Roddick przegrał z .... 20 letnim cypryjczykiem..:/ to teraz liczę na ... Nalbandiana fakt faktem, ze Federer ma talent ale na prawde staje sie to nudne... lepiej dla rozwoju tego sportu bedzie jesli wygra ktos inny Pozdro
no na dzien dzisiejszy to nieliczac kortow ziemnych tylko Nalbandian ma szanse pojechac Federera, pojechalby go zapewne Agassi gdyby byl kilka lat mlodszy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.