Odp: Nasi w kadrze - 20/06/2021 09:50
Piękna historia gratulacje Kacper
Jak wszedł to widziałem jakiś opór, żeby przekazać mu piłkę, co skutkowało brakiem piłki przez dobre 25 minut W sumie zarobił żółtko na koniec dla rywala i z 45 sekund już w doliczonym czasie. Ta kontra co poszedł z Lewym - ajajaj.
Cieszy wypowiedź Sousy, który chwalił Kacpra za dobrze wykonaną robotę taktyczną.
Zobaczcie jakie Kacper zbiera doświadczenie: kadra, otoczka Euro, treningi z takim Zielińskim, Glikiem czy Lewandowskim - bezcenne.
Ps. Niezależnie od wyników - chciałbym by Sousa został. Mało kto zdecydowałby się na takie powołania i takie wybory taktyczne. Mecz o życie, a w 55 minucie wpuszcza chłop najmłodszego gracza Euro w historii.
Odp: Nasi w kadrze - 20/06/2021 11:36
MNie sie marzy jego pierwszy skład ze Szwecją.. Tam bedzie potrzebna kreatywność bo to nie bedzie takie granie jak z Hiszpanią.. Będzie mniej miejsca, i więcej ataku pozycyjnego.. Myślę, że Koziołek ze swoim wyszkoleniem idealnie wpasował by się w taką taktykę..
Ostatnio edytowany przez: TomY, 20 czerwca 2021, 11:47 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 23/06/2021 13:04
Dzis przed południem dzwoni do mnie moj holenderski kolega. Przepracowalem z nim kilka lat i mial tez kiedys okazje byc ze mną na meczu Pogoni.. I pyta mnie.. Tomas ! Co jest z tym Kozłowskim ? Wczoraj dosc obedzernie w holenderskiej TV pokazali Kacpra, jego profil, analize zagrań itp. I do tego koemtarz w studiu, że Ajax monituje tego chlopaka od 2 lat, Feyenord chcialby go juz teraz ale... Nie będzie ich na Kacpra najzwyczajniej stac, bo wedle szacunków ichniejszej TV to w tej chwili najgorętszy towar na młodzieżowym rynku i przy zainteresowaniu europejskich tuzów cena moze stanąc na 15 mln euro + zajebiste bonusy..
Dla mnie oczywistym jest, ze transfer jest przesądzony... Tylko że fajnie byloby go zrobic z głową.. Nich to bedzie klub w którym będzie mogli grac i rozwijać sie a najlepiej po rocznym wypożyczeniu powrotnym..
Wiec mój typ to Dortmund. Tam naprawdę potrafią obchodzić sie z młodymi chlopakami..
Inna sprawa, ze w naszych mediach jest juz sraczka na temat Kacpra.. NIech ten chlopak ma chlodną głowe...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.