Odp: Herb Pogoni - 06/09/2009 00:03
pochwale sie moja 3 dniową pracą niemalże wszystko robione od ręki. zdjęcie z koma więc barw nie widac idealnie. herb o wymiarach ok 85 na 140 cm
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Herb Pogoni - 06/09/2009 12:12
Moze wrzuc, ten szablon na jakis serwer zeby kazdy mogl sobie sciagnac i podaj konkretnie jakich farb uzyles, panowie pedzle w dlon i chwalic sie jak wyszlo
Odp: Herb Pogoni - 06/09/2009 12:24szablonik <- drukujemy, kleimy do kupy i umieszczamy na scianie. Później ołówkiem/makrerem zaznaczamy wszystkie kontury i odbija sie to na scianie. Zdejmujemy szablonik, poprawiamy ołówkiem i mozna juz malować. Troche z tym pieprzenia...no ale innego pomysłu nie miałem. Co do farb to zwykła biała Duluxa 250 zmieszana do koloru Sapphire Springs 2 - granat, i próbki w saszetkach firmy Luxens - hiszpańska mandarynka i szczypta tabasco. Cena 3.50 za 65 ml. Jedno opakowanie każdego wystarczyło. No i pędzel 10 albo mniejszy powodzenia
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Herb Pogoni - 06/09/2009 13:32
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
Odp: Herb Pogoni - 06/09/2009 17:59
Animal. jedyne co rzuca się w oczy to to, że litera G nie jest równo "podzielona" przez barwy, ale ogólnie wielkie brawa za wykonanie a Gryf i wieniec kozak
Odp: Herb Pogoni - 26/01/2010 19:35
Pytanie do Animala i bala chłopaki wy jesteście po Akademii Sztuk Pięknych że wam tak wszystko zajebiście wyszło? Naprawdę duży szacunek.
słowo “bynajmniej” nie jest alternatywą dla słowa “przynajmniej“. Nigdy nie było i nie będzie.
bynajmniej ‘wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry.
Z miłością bynajmniej się nie taił.
nie chodzi mi o jakies mądrowanie, czy też pouczanie, ale dla wielu ludzi właśnie bynajmniej = przynajmniej, a tak nie jest.
ja rónież oczekuję na poprawe gdy coś spierdolę
Moim zdaniem ze złotą obwódką wygląda lepiej, przy okazji szablon sobie ściągnąłem, przy okazji remontu (teraz mam tapety, będzie zmiana na czyste ściany) nie ma możliwości, żebym herbu sobie nie machnął
Ostatnio edytowany przez: mjnz48, 26 stycznia 2010, 22:18 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.