możesz przytoczyć jego wypowiedź albo jakiegoś linka wkleić? akurat jeden z niewielu w kadrze których darzę sympatią, ale wypowiedzi na ten temat nie słyszałem
Odp: Nasi w kadrze - 03/10/2012 16:21
Ze Skorupskim to jakiś żart.
Dla Radka to spora nobilitacja ale uważam,że jeśli nie poprawi wyjść do dośrodkowań to nie wskoczy na ten "international level" ;p No ale krok po kroku, miło, że został zauważony.
Skorupski to w tej chwili chyba najsłabsze ogniwo KSG. Kilka bramek w tej rundzie już zawalił. Chociażby z Legią i w ostatnim meczu z Podbeskidziem.
Ostatnio jest wielki szum wokół niejako p. Krychowiaka, który okazuje się, że w tej chwili jest jednym z ciekawszych defensywnych pomocników w lidze francuskiej. Zacząłem grzebać na necie i oto, co się okazało:
jeszcze jako junior wyjechał do France... i tam się rozwija piłkarsko
Ostatnio edytowany przez: tm_tomcio, 13 października 2012, 07:50 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 13/10/2012 15:58
nie wiem, czy kojarzysz, ale to ten, co strzelił taką piekną bramke z wolnego na mistrzostwach światach młodzików z brazylami.
To prawda. Pamiętam ten mecz jak dziś Przepiekny gol z wolnego przeciwko Brazylii na MŚ u21 w Kanadzie.. Dla tych co nie widzieli rzucam linkiem.W końcu dostał szase Krychowiak i dobre spotkanko rozegral w meczu z Anglia, oby stawiał na niego, a nie pożałuje
Odp: Nasi w kadrze - 01/11/2012 21:48
Zwoliński i Lewandowski powołani na mecz z Niemcami do kadry U-20. Golla powołany na mecz z Bośnią i Hercegowiną do kadry U-21.
Odp: Nasi w kadrze - 05/03/2013 11:47
Zawodnik Pogoni Szczecin Radosław Wiśniewski został dowołany na wspólną konsultację szkoleniową reprezentacji U-20 i U-21.
Konsultacja odbędzie się w dniach 5-6 marca w Grodzisku Wielkopolskim.
"Trener Marcin Sasal wybrał ostateczną osiemnastoosobową kadrę na turniej drugiej rundy eliminacyjnej mistrzostw Europy. Turniej ten odbędzie się w dniach 5-10 czerwca.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.