Na 82 minutę, prowadzimy 6:0, w tym 3 gole naszych aktualnych piłkarzy (Żurawski, Benekx2) plus 1 Walkiewicza I Smoliński bodajże asystę ma z tego co zdążyłem zobaczyć. Co do reszty asyst to nie wiem.
Benek i Smoliński weszli w drugiej połowie. 3 gole wychowanków i 1 gol pół-wychowanka
Edit: 7:0 i Benek zalicza hat tricka 5 goli naszych.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 26 marca 2021, 14:52 [2 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 27/03/2021 16:55
Luka wszedł na ostatnie 9 minut (liczac doliczone) w meczu z ruskimi, ale chyba niestety nawet piłki nie dotknął, a zapisał go sędzia w protokole dając żółtko.
Edit:
Selekcjoner mocno zadowolony z niego i podkreślał, że myśli o nim w kontekście Mistrzostwa Świata 2022 Oby Koziołek do tego czasu dotrwał u nas w klubie.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 29 marca 2021, 00:40 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 29/03/2021 16:54
"Adrian Benedyczak, Maciej Żurawski i Kacper Smoliński wystąpili w meczu młodzieżowej reprezentacji U-21. Polacy ulegli Austriakom 2:0."
Na 99,9% on pociągnął i podał do Grosickiego, który wrzucił i padł gol. Dobry debiut.
Szkoda, że nie zagrał i nie dowieźli chociaż remisu z Anglią. Dobrze grali w końcówce, nie dali się zepchnąć mocno do defensywy. No ale wystarczył jak często stały fragment, różny i lipa. A Zieliński zanotował ważną stratę po przechwycie, co skończyło się golem na 0-1. Piłki ogólnie też często tracił. Do wygryzienia ze składu reprezentacji dla naszego Kozłowskiego
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 1 kwietnia 2021, 09:06 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 08/06/2021 23:10
Koziołek dzisiaj asysta i dzięki temu udało się zremisować z Islandią Wszedł od razu na rozpoczęcie drugiej połowy. Po tym meczu cena jego wzrosła przynajmniej o milion euro A przecież w tym meczu otarł się prawie o brameczkę
3 spotkania rozegrał i ma kluczowe podanie i asystę na koncie
Odp: Nasi w kadrze - 09/06/2021 11:06
Rozkręcał sie z każdą minutą i w zasadzie dzięki niemu istniała gra do przudu.. Padło już wiele słów na temat Koziołka, ale naprawdę z przyjemnością czyta sie wyprowadzi na temat naszego chłopaka. Mam tez wrażenie ze i w kadrze widzą jego "zmysł" i nie boją sie z nim grać, a to naprawdę dobrze rokuje..
Rozkręcał sie z każdą minutą i w zasadzie dzięki niemu istniała gra do przudu.. Padło już wiele słów na temat Koziołka, ale naprawdę z przyjemnością czyta sie wyprowadzi na temat naszego chłopaka. Mam tez wrażenie ze i w kadrze widzą jego "zmysł" i nie boją sie z nim grać, a to naprawdę dobrze rokuje..
Obserwowałem na żywo jego występ. Przed wejściem na boisko oraz w przerwie w 60 minucie sporo czasu na rozmowy na temat grania, ustawiania się itd. poświęcił mu Robert Lewandowski. Myślę, że także on dostrzegł potencjał i kogoś kto mu jest dostarczyć piłkę jaką chce.
Odp: Nasi w kadrze - 19/06/2021 23:44
Najbardziej cieszy, że jeszcze kilkanaście dni temu, setki opinii z reszty Polski, po co ten Kozłowski itd a dzisiaj setki opinii z całej Polski, że powinien na Szwecję wychodzić w pierwszym składzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.