No niestety oprócz zastawiania się to bardzo przeciętny występ. Jakiś taki nieporadny w tym polu karnym, ale to już w lidze kuło w oczy.
Walu za to jak profesor.
Bielik, Grabara, Michalak, momentami Szymański ... WOW!
Grupa śmierci, a tu takie cuda. Brawo Michniewicz, świetnie dobrana taktyka i zmotywowanie zespołu.
Gryźli trawę i walczyli mega.
Odp: Nasi w kadrze - 20/06/2019 12:42
Poczekajmy jeszcze na mecz z Hiszpanią, bo nawet 6 punktów może nie wystarczyć, jednak wyniki na razie mocno in plus.
Fajnie Buksik sie wczoraj pokazał, nie wiem za co żółtko dostał, ale dużo lepszy występ niż Kownackiego
Bielik zajebiście.
Odp: Nasi w kadrze - 21/06/2019 16:11
No bardzo miarodajne. To i wiele innych jego teorii potwierdza to Stan piłkarskich polskich mediów sportowych jest katastrofalny jak mamy takich agentów jak Kołtoń,Hajto czy Mielcarski w głównych programach. Zupełnie jak poziom polskiej ligi w Europie.
Niezaprzeczalny sukces. O ile o Kozłowskim mówiło się od dawna, że jest pod jego obserwacją, to o tyle powołanie Kowalczyka jets niespodzianką, oby dało mu to kopa.
Mam nadzieję, że umowa Kozłowskiego jest tak skonstruowana, że z Pogoni pójdzie tylko za gruby hajs.
Odp: Nasi w kadrze - 05/03/2021 16:38
Kowalczyk nawet jak nie zagra ani minuty, to podobnie jak Matynia i stary Buksa (ten od nas) może mówić, że był w reprezentacji :-) Coś mi umknęło, Sousa oglądał jakieś nasze mecze?
Odp: Nasi w kadrze - 15/03/2021 17:39
Kowalczyk i Kozłowski powołani do wąskiej kadry!!
W Warszawie setki tyłków pękło i dziesiątki teorii rzucają dlaczego ich Kapustka nie dostał a naszych dwóch tak Między innymi, że Stolarczyk zmanipulował selekcjonera i dlatego
Wczoraj wszyscy ich skreślali a dzisiaj to już pełnoprawni kadrowicze
Odp: Nasi w kadrze - 15/03/2021 20:20
Fajnie że dwóch naszych znalazło się w kadrze, o ile powołanie dla Koziołka mnie nie dziwi bo to wielki talent i musi już trenować z najlepszymi żeby miał od kogo się uczyć, kogo podpatrywać, to Kowalczyka mocno ktoś pociągnął za uszy . Mam nadzieję że będzie to miało pozytywny wpływ na niego i przeskoczy na kolejny szczebel. Niestety gdzieś w tyle głowy mam taki głos że to "zorganizowana akcja aby wypromować / podbić cenę za tą dwójkę. Obym się mylił.....
POGOŃ POGOŃ FAJOWA JAZDA
ZJEDNOCZONA KIBICÓW BRAĆ
GRANATOWO BORDOWY POWIEWA SZTANDAR
CZUJESZ BLUESA - NA PEWNO TAK !!!!
Odp: Nasi w kadrze - 15/03/2021 21:08
Znajomy wspominał, że selekcjoner wiele dobrego mówił o Kowalczyku. Nie wiem czy to nie było na konferencji. Sam nie oglądałem. No zobaczymy czy zaliczą minuty. Oby nie było jak z Robakiem, co pojawił się na boisku i nie potrafił się na nim odnaleźć.
Akurat byłem na tym meczu w Warszawie Polska-Szkocja gdzie Robak wszedł. Miałem wrażenie, że nie bardzo chcieli do niego zagrywać pozostali. Najlepiej jakby dwóch naszych grało to by mogli między sobą grać
Odp: Nasi w kadrze - 25/03/2021 21:40
Przed chwila powiedzieli ze Koziolek ma sie grzac i wchodzi na 2 połowe... Niech ten chłopak swoją "bezczelnością" odmieni ten mecz !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.