blisko aktualnego, ale to nie to. jak uda mi sie cos wypocic po angielsku to wysle do nich maila.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Herb Pogoni - 17/06/2005 00:56
zobaczcie jaki heb "proponuje" piłka nożna http://www.pilkanozna.pl/polska/tapety/9.jpg albo looknijcie na ten szalik http://www.lubusports.pl/sklep/images/aprodukty/szaliki/szalpogonszczecin.jpg to wbrew pozorom nie jest stary szalik wciąż mozna go kupić o ile widziałem jako nowość
Odp: Herb Pogoni - 15/07/2005 22:47
Czy ktoś oprocz mnie kupil dodatek do faktu "Vademecum kibica" ?
Zobabczcie tylko jakie logo Pogoni wstawili... ZAL
Widziałem to logo bez komętarza ale jak sobie przypominam artykuły o Pogoni w fakcie to oni zawsze używali takiego loga. Zdjęcie z "Vademecum kibica" też pozostawia wiele do życzenia wielu zawodników ze zdjęcia już w Pogoni nie gra.
Widziałem to logo bez komętarza ale jak sobie przypominam artykuły o Pogoni w fakcie to oni zawsze używali takiego loga. Zdjęcie z "Vademecum kibica" też pozostawia wiele do życzenia wielu zawodników ze zdjęcia już w Pogoni nie gra.
To prawda herb Pogoni z "Vademecum kibica"prosi o pomstwe do nieba...wszystkie zdjecia sa stare a co sadzicie o tym jak opisali oprawy na stadionach
bez komentarza, dostalismy 4 pkt ? SKAD ONI MOGA WIEDZIEC JAKA U NAS JEST ATMOSFERA?! Wogule widac ze ta cala gazeta jest jakas anty Pogoń
Odp: Herb Pogoni - 16/07/2005 18:30
ja tylko ze smutkiem nadmienie, że od apelu do klubu o ujednnolicenie herbu Pogoni mineło już pare miesięcy i sprawa stoi w miejscu.
Po ukazaniu się felietonu na v.pl o herbie i po licznych zapytaniach o tą sprawę dwóch nieoficjalnych serwisów sprawa stoi w miejscu
każda strona ma swój herb, nie mówiąc już o róznych jakie są w sieci i w gazetach
To prawda herb Pogoni z "Vademecum kibica"prosi o pomstwe do nieba...wszystkie zdjecia sa stare a co sadzicie o tym jak opisali oprawy na stadionach
bez komentarza, dostalismy 4 pkt ? SKAD ONI MOGA WIEDZIEC JAKA U NAS JEST ATMOSFERA?! Wogule widac ze ta cala gazeta jest jakas anty Pogoń
Ta a belchatow 3 a lech 5 to przesada LEgia rozumiem ze 5 bo oprawy sa git no i wsila 4 :/ przesadzili
Ostatnio edytowany przez: nara, 17 lipca 2005, 01:25 [1 raz(y)]
Odp: Herb Pogoni - 19/07/2005 20:35
logo logiem.....
ale skarb kbiica faktu, fotka druzyny, 10 pilkarzy nie gra juz + trener baniak + darek dalke
dalej fotka kibicow i opis ze najzagozalsi kibice Pogońi z sektora 12.... a to jest fotka z wyjazdu do lubina i kilka innych sporych bledow
zeeenaaaadaaaaa
logo logiem.....
ale skarb kbiica faktu, fotka druzyny, 10 pilkarzy nie gra juz + trener baniak + darek dalke
dalej fotka kibicow i opis ze najzagozalsi kibice Pogońi z sektora 12.... a to jest fotka z wyjazdu do lubina i kilka innych sporych bledow
zeeenaaaadaaaaa
lol ale to wsumie poziom ten "gazety" nie jest za dobry i takie bzdury w ich wykonaniu to nie nowosc
logo logiem.....
zeeenaaaadaaaaa
Odp: Herb Pogoni - 24/07/2005 22:59
herb Pogoni w magazynie ligowym na tvn zbeszczeszczony!!
brawa dla działaczy naszego klubu za wszelkie dzialania w celu zmiany wizerunku w tv i prasie i na internecie
sprawa herbu ciągnie się już chyba od czterech miesięcy
mielśmy jakiego kurczaka na tle granotowo - bordowych pasów
to sa jakies kpiny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.