Odp: Herb Pogoni - 06/05/2005 00:01
Buhehe takiej wersji to ja jeszcze nie widziałem dobra była teżbodajże w Bravo Sport Biały gryf ,a kolory to różowy i jasny niebieski
Odp: Herb Pogoni - 06/05/2005 12:25
Tak samo herb na naszej oficjalce nieco ucięty od góry... bez białego napisu Pogoń... tyle pierdolą a sami nie potrafią ze szczegołami umieszczac naszego herbu. Ch** z działaczami!!!
Odp: Herb Pogoni - 06/05/2005 14:37
a widzieliescie nasz herb na nieoficjalnej stronie nafciarzy!!Na Pogon v dobrze ujęli ze zamiast gryfa jest tam "straszydlo" ciekaw jestem jak bedzie wygladal nasz herb na innych stronach i ktorys bedzie normalny...kpina....no coment...
Odp: Herb Pogoni - 12/05/2005 00:53
Dla mnie cała sprawa herbu powinna być w pewien sposób ustandaryzowana, żeby nie było jakihś niedociągnięc bo to momentami razi w oczy.
Gdy mówimy o napisie, to looknijcie na nasza oficlajna stronke klubu, i tam o dziwo nie ma napisu Pogoń, jak i nie ma barw na krzyż. W informacjach daja wlaściwe logo ale na górze, gdzie po lewej stronie są sponsorzy, to brakuje napisu i barw na krzyż!!!
Odp: Herb Pogoni - 15/05/2005 14:21
wlasnie ogladalem sport na tvn24.. pokazywali wyniki wczorajszych meczow.. i oczywiscie zamiast herbu Pogoni byl jakis kurczak ://
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Herb Pogoni - 08/06/2005 12:29
Normalny herb taki jak byl przedtem zlote litery gryf w ksztalcie trojkata i niech jush nic nie zmieniaja nie wiem kto chcial wstawic te biale litery, ale przesadzil (moze jakis radny ktory chce sobie zasluzyc)?? nie mam pojecia ale to co robia z herbem to naprawde kpina najlpiej niech zmienia jecze kolory HERB MA BYC TAKI JAKI BYL GRANATOWO - BORDOWY, (ZLOTY)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.