Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:17
No i na cholerę ? ;/ Radek pewnie nawet szansy nie dostanie na boisku ale przynajmniej jakieś to docenienie jego pracy jest więc ok. Ale Robak ? znów dostanie 10 minut na boisku gdzie nawet szansy na wykazanie się nie będzie miał ? ŻENADA ! On w czasie takiego krótkiego występu ma znacznie większa okazję na kontuzję ( TFU,TFU,TFU) niż na wykazanie się ...
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:17
Nie wiem po co Radkowi to powołanie. I tak moim zdaniem do kadry nie będzie się łapał gdy będzie pełna kadra. Lepiej gdyby był na miejscu i spokojnie trenował nie narażając się na kontuzje. Kilka lat temu może byłbym innego zdania. Jakos jestem dziwnie pewien, że gdyby wypadł przed ważnym meczem Szczęsny, Fabiański i Boruc to i tak między słupkami postawią kogoś innego a nie Radka.
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:20
Ale tak jak napisałem wyżej, zawsze to jakieś wyróżnienie dla jego pracy. Tego, ze została doceniona. Tego, że w końcu go zauważyli i tego, że chociaż dostał te powołanie a nie wiecznie pomijany i zapominany. Nawet jak nie wejdzie na boisko. Inna sprawa z Robakiem ... ale o tym już wyżej napisałem.
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:29
Mam nadzieję że Marcin i Radek zagrają chociaż po 45 minut, bo występy po 10 minut to nie nie mają sensu i jedynie mogą narazić zawodników na kontuzję (oby tak się nie stało). Powołanie dla Radka to chyba docenienie i wyróżnienie pracy jaką wykonał i wykonuje
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:38
Najlepsze jest to, że jak był w większym gazie to miejsca dla niego nie było nawet w kadrze ligowców, a teraz jak dobre mecze przeplata słabszymi to nagle miejsce się znalazło
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 18:00
Czy ktoś z adminów mógłby zwrócic uwagę kilku chłopakom, aby nie wrzucali tych samych swoich postów w kilku tematach?
Icar, zuczek ogarnijcie się co chcecie napisać i gdzie!
Co do powołania to nie rozumiem jęczenia dlaczego i po co!
Dla każdego piłkarza powołanie do kadry narodowej to coś szczytnego nawet jeżeli miałby zagrać 5 minut!
Sam Janukiewicz niedawno mówił, że marzy mu się występ w reprezentacji!
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 6 maja 2014, 18:32 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 18:17
Co do mojego postu, to dałem najpierw do jednego, poszedłem po coś do kuchni, wracam i wchodzę do zakładki (kilka ich miałem otwartych), widzę info o składzie na reprezentację i myślałem, ze nie wysłało wiec jeszcze raz posłałem, potem skapowałem się, że w dwóch różnych tematach to było. Pierwszy raz mi się zdarzyło, żebym taki sam post napisał w dwóch tematach, więc nie widziałem powodu żeby specjalnie edytować i to tłumaczyć. A ten drugi kolega z tego co widzę, to po prostu zmałpował po mnie bo nawet sens wypowiedzi ten sam
Ostatnio edytowany przez: Icar, 6 maja 2014, 18:32 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 19:32
Robak w pierwszym składzie na mecz z Niemcami. Oby coś w końcu strzelił w tej kadrze i poprawił sobie morale przed meczem z Zawiszą. Ciekawe czy Radek dostanie chociaż te parę minut gry?
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 20:05
Robaczek w formie, trzeba trzymać kciuki. Kto wie może dzisiaj ukłuje Niemców, w kontekście ewentualnej gry w europejskich pucharach to na pewno będzie wartościowy sprawdzian.
Ale idiotycznie grają, za każdym razem zatrzymują akcję i rozgrywanie piłki, zamiast szybka piłka do przodu do napastnika. Co z tego, że Marcin dobrze ustawiony jak i tak do przodu nie kopią
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 22:40
Milik pokazał jeszcze mniej, to raczej nie kwestia braku chęci gry, a tego, że napastnik w tej kadrze od dawna ma przerąbane... skoro nie idzie Lewandowskiemu, który jest gwiazdą światowego formatu, to nie spodziewajmy się za dużo od innych.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756905015 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.