Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:17
No i na cholerę ? ;/ Radek pewnie nawet szansy nie dostanie na boisku ale przynajmniej jakieś to docenienie jego pracy jest więc ok. Ale Robak ? znów dostanie 10 minut na boisku gdzie nawet szansy na wykazanie się nie będzie miał ? ŻENADA ! On w czasie takiego krótkiego występu ma znacznie większa okazję na kontuzję ( TFU,TFU,TFU) niż na wykazanie się ...
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:17
Nie wiem po co Radkowi to powołanie. I tak moim zdaniem do kadry nie będzie się łapał gdy będzie pełna kadra. Lepiej gdyby był na miejscu i spokojnie trenował nie narażając się na kontuzje. Kilka lat temu może byłbym innego zdania. Jakos jestem dziwnie pewien, że gdyby wypadł przed ważnym meczem Szczęsny, Fabiański i Boruc to i tak między słupkami postawią kogoś innego a nie Radka.
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:20
Ale tak jak napisałem wyżej, zawsze to jakieś wyróżnienie dla jego pracy. Tego, ze została doceniona. Tego, że w końcu go zauważyli i tego, że chociaż dostał te powołanie a nie wiecznie pomijany i zapominany. Nawet jak nie wejdzie na boisko. Inna sprawa z Robakiem ... ale o tym już wyżej napisałem.
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:29
Mam nadzieję że Marcin i Radek zagrają chociaż po 45 minut, bo występy po 10 minut to nie nie mają sensu i jedynie mogą narazić zawodników na kontuzję (oby tak się nie stało). Powołanie dla Radka to chyba docenienie i wyróżnienie pracy jaką wykonał i wykonuje
Ty i tylko Ty jesteś mi przeznaczona,
Ty i tylko Ty do końca moich dni
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 17:38
Najlepsze jest to, że jak był w większym gazie to miejsca dla niego nie było nawet w kadrze ligowców, a teraz jak dobre mecze przeplata słabszymi to nagle miejsce się znalazło
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 18:00
Czy ktoś z adminów mógłby zwrócic uwagę kilku chłopakom, aby nie wrzucali tych samych swoich postów w kilku tematach?
Icar, zuczek ogarnijcie się co chcecie napisać i gdzie!
Co do powołania to nie rozumiem jęczenia dlaczego i po co!
Dla każdego piłkarza powołanie do kadry narodowej to coś szczytnego nawet jeżeli miałby zagrać 5 minut!
Sam Janukiewicz niedawno mówił, że marzy mu się występ w reprezentacji!
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 6 maja 2014, 18:32 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Nasi w kadrze - 06/05/2014 18:17
Co do mojego postu, to dałem najpierw do jednego, poszedłem po coś do kuchni, wracam i wchodzę do zakładki (kilka ich miałem otwartych), widzę info o składzie na reprezentację i myślałem, ze nie wysłało wiec jeszcze raz posłałem, potem skapowałem się, że w dwóch różnych tematach to było. Pierwszy raz mi się zdarzyło, żebym taki sam post napisał w dwóch tematach, więc nie widziałem powodu żeby specjalnie edytować i to tłumaczyć. A ten drugi kolega z tego co widzę, to po prostu zmałpował po mnie bo nawet sens wypowiedzi ten sam
Ostatnio edytowany przez: Icar, 6 maja 2014, 18:32 [1 raz(y)]
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 19:32
Robak w pierwszym składzie na mecz z Niemcami. Oby coś w końcu strzelił w tej kadrze i poprawił sobie morale przed meczem z Zawiszą. Ciekawe czy Radek dostanie chociaż te parę minut gry?
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 20:05
Robaczek w formie, trzeba trzymać kciuki. Kto wie może dzisiaj ukłuje Niemców, w kontekście ewentualnej gry w europejskich pucharach to na pewno będzie wartościowy sprawdzian.
Ale idiotycznie grają, za każdym razem zatrzymują akcję i rozgrywanie piłki, zamiast szybka piłka do przodu do napastnika. Co z tego, że Marcin dobrze ustawiony jak i tak do przodu nie kopią
Odp: Nasi w kadrze - 13/05/2014 22:40
Milik pokazał jeszcze mniej, to raczej nie kwestia braku chęci gry, a tego, że napastnik w tej kadrze od dawna ma przerąbane... skoro nie idzie Lewandowskiemu, który jest gwiazdą światowego formatu, to nie spodziewajmy się za dużo od innych.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.