Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 13:20
Pewnie zagra Brożek. Nie bez przyczyny jako pierwszy dostał powołanie. Ale kto wie może Fornalik wyjdzie z 2 napastnikami?
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 13:43
Jutro o godz. 20:30 kadra U-20 zagra u nas z Włochami. W składzie pojawi się zapewnę Jakub Bąk .
Bilety są darmowe.
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 14:25
Na San Marino każdy logicznie myślący trener zagrałby jak najbardziej ofensywnie się da, aby wysoko wygrać i jako tako podreperować swój i kadry wizerunek. Np. dwoma napastnikami i trzema obrońcami. No ale nie od dziś wiadomo, że z logicznym myśleniem u Fornalika słabo, więc wyjdzeimy pewnie znowu dwoma defensywnymi i jednym napadziorem (najpewniej Brożek, bo tak jak wyżej ktoś wspomniał, został powołany przed Robakiem).
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Brożek i Robak. Jak potrzebna będzie zmiana to najwyżej wejdzie jakiś pomocnik. San Marino to nie jest poważny rywal żeby na ataku nie mógł grać jakiś ofensywnie usposobiony pomocnik.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 19:47
Mam nadzieje że Boniek pójdzie po rozum do głowy i po meczu z San Marino wypier.... tego pseudotrenera!!! Grać jednym napastnikiem przeciwko druzynie amatorów! No kur... ręce opadają, aż się oglądać meczu nie chce!
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 19:59
Nie wiecie jaki będzie wynik, jak będzie wyglądała gra a już płaczecie Poczekajcie z tym do końca meczu. Ciekawe co napiszecie jak Brożek strzeli powiedzmy hat-tricka.
Jak dla mnie to możemy nawet przegrać, bo może wtedy nie będziemy musieli męczyć się z Fornalikiem, ale...kto za niego? Kolejny pseudo trener np Urban?
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 20:22
U-18 Błażej Chouwer powołany na mecze towarzyskie z Rumunią (24.09 i 26.09)
U-20 Koj zastapiony Marcjanikiem (Konsekwencja czerwonej kartki), Bąk w kadrze.
U-23 Lewandowski i Golla zagrali cały mecz z Portugalią (6-1, towarzyski)
Kadra A: Robak na ławce w meczu el. MŚ z San Marino
Przecież odkąd Boniek został prezesem wiadomo, że tylko awans mógł uratować Fornalikowi posadę. Teraz się go tylko trzyma do końca eliminacji, a za niego będzie ktoś z zagranicy.
Mam nadzieje że Boniek pójdzie po rozum do głowy i po meczu z San Marino wypier.... tego pseudotrenera!!! Grać jednym napastnikiem przeciwko druzynie amatorów! No kur... ręce opadają, aż się oglądać meczu nie chce!
Przecież odkąd Boniek został prezesem wiadomo, że tylko awans mógł uratować Fornalikowi posadę. Teraz się go tylko trzyma do końca eliminacji, a za niego będzie ktoś z zagranicy.
Tym bardziej mnie to dziwi, powinien już go wywalić i dać innemu budować już reprezentację na najbiższe ME.
Odp: Nasi w kadrze - 10/09/2013 21:40
Brożek w pierwszym skladzie to jest jakis dramat !! ROBAKA pewnie nie wpusci bo bedzie liczyl na bramki SUPER SNAJPERA
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.