u Animala tez jest zlota obwodka, tylko chyba ze wzgledu na kolor sciany slabiej ją widac
farby te co wybral Animal (lateksowe-LUXENS z Liroy Merlin) czyli Hiszpanska mandarynka- złoty, i Szczypta tabasco- bordowy. granat z pigmentu Śnieżki (50.granatowy) zmieszany z białą farbą
I ty chcesz malować herb klubowy ? A wczoraj w innym temacie jechałeś po drużynie od najgorszych, to co jak już zrobisz herb a następnie przegrają mecz to będziesz zamalowywał...
Odp: Herb Pogoni - 07/03/2010 16:48
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce
Pogoń Szczecin na zawsze
[img]http://i50.tinypic.com/2mxn68m.png[/img]
Ozino, poznajesz kogo to podpis? Rzucasz slowa na wiatr ? Czy to tylko nie ten tekst skopiowales? Moze mialo byc Kocham po zwyciestwach, nienawidze po porazce?
Odp: Herb Pogoni - 07/03/2010 19:53
Nie panowie chyba jakieś nie porozumienie zaszło zobowiązuje sie do tego co pisze:
"Niechce tutaj nic zapeszac, ale chyba 0:0 co nie fart do Podbeskidzia mamy"= wyraziłem tutaj swoje zdanie, odnosnie spotkania wczorajszego, oraz wczesniejszego meczu u nas.
"Ehhh jak mają tak gra w Sosno to ***** Powodzenia..." Tutaj, poprostu byłem zdenerwowany. Myślałem, ze chłopaki lepiej wejdą w ligę i dadzą rade z podbeskidziem, naprawde, jestem wierny "tradycyjnym" słowom i nie pisał bym ich, gdybym ich nie uznawał.
Podusmowując, poprostu jestem rozczarowany wynikiem, myślałem ze piłkarze pokażą coś więcej
A odnośnie niektórych żarobliwych komentarzy, odnośnie schowania herbu za szafke, czy coś w tym stylu, to uwierz mi, że do decyzji wymalowania na ścianie herbu naszego Klubu, dojrzałem. Chłopaki nie atakujcie tak odrazu kogoś Co do farb, to widziałem wpis animala, i spiałem sobie te farby i będąc w castoramie, pytałem sie o nie, lecz okazuje się, że to są z "Leroy Merlin". Nie atakujcie tak kogoś, naprawde zobowiązuje sie do słów jakie pisze
Pozdro dla was
Czy mógłby ktoś podbic do mnie na gadu, albo napisac tutaj dokładne numery, bądź nazwy farb?
Z góry dzięki
I ty chcesz malować herb klubowy ? A wczoraj w innym temacie jechałeś po drużynie od najgorszych, to co jak już zrobisz herb a następnie przegrają mecz to będziesz zamalowywał... :
A jeżeli jesteś taki pewien tego, co piszesz, to bardzo Ciebie prosze nie rzucaj słów na wiatr i pokaż chociaż jeden post, gdzie uraziłem nasza drużynę.
Pomyliłeś się pisząc, że uraziłem naszą drużynę, jeszcze raz proszę pokaż mi, oraz innym ludzią czytającym te posty, gdzie to zrobiłem. Nie zrobiłem tego, wydaje mi się, że powinienes zedytowac to co napisałes
Jeszcze raz pozdrawiam
Odp: Herb Pogoni - 07/03/2010 20:11
"Ehhh jak mają tak gra w Sosno to ***** Powodzenia..." - Sam post wyzej wspominales o tej wypowiedzi. Widziales mecz, ze jestes od oceniania jak zagrala Pogoń?
"Ehhh jak mają tak gra w Sosno to ***** Powodzenia..." - Sam post wyzej wspominales o tej wypowiedzi. Widziales mecz, ze jestes od oceniania jak zagrala Pogoń?
Nie nie widziałem, jedynie z tego co słyszałem w relacji tak wywnioskowałem. Mój post był troche nie jednoznacznie zrozumiany, mogliście wywnioskowac, ze "po porazce juz kaplica, nie kocham klubu" Nie chce sie z nikim kłucic, przyznaje się do błędu, lecz nie chce, aby ktokolwiek oceniał mnie, po poscie Mam nadzieje ze wyjaśnilismy sprawę, pozdrawiam
Odp: Herb Pogoni - 08/03/2010 05:44
Pewnie Ozino, wszystko wyjaśnione, tylko pamiętaj, żeby herbu nie malować na ścianie nośnej, bo jak po porażce ją wyburzysz to będzie kiszka
Malował ktoś może farbami podanymi wyżej na regipsie? Pytam, bo słyszałem, że niektóre farby dają na nim odrobinę inny kolor.
Odp: Herb Pogoni - 01/08/2010 23:31
siemka, słuchajcie kto ma przypadkiem gdzies jeszcze ten szablonik F. ,bo juz chyba stracił waznos który wrzucił wcześniej na 4shared. Z góry dzięki . Sprawa pilna bo sciana biała i czeka godło a 5 dni temu jeszcze był . OK nieaktualne
Ostatnio edytowany przez: buli, 1 sierpnia 2010, 23:58 [2 raz(y)]
ja jestem SPRITE a ty PRAGNIENIE - nie masz szans !
siemka, słuchajcie kto ma przypadkiem gdzies jeszcze ten szablonik F. ,bo juz chyba stracił waznos który wrzucił wcześniej na 4shared. Z góry dzięki . Sprawa pilna bo sciana biała i czeka godło a 5 dni temu jeszcze był . OK nieaktualne
To jeżeli ktoś ma go na kompie, to ja poproszę o re-upload, robiłem formata i zapomniałem zgrać sobie szablon.
To jeżeli ktoś ma go na kompie, to ja poproszę o re-upload, robiłem formata i zapomniałem zgrać sobie szablon.
Odp: Herb Pogoni - 15/07/2011 18:51
Podejrzewam że to ten stary głupi dziad jurgol który zresztą też namieszał w Piaście, a później gdy zrobiło się gorąco to spierdolił z powrotem do Drawna albo jakiś inny drawieński inteligent który chce lokalnie zabłysnąć. Jebać wieśniaka Wniosek jeden plakat zrobił ktoś kto w ogóle się nie zna, albo idiota.
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.