Bingo! Właśnie wymieniłeś trenera który na tą posade wg. mnie pasowal by idealnie - potrafił by trafić w mentalność naszych grajków i uświadomić im że nie są wcale kimś wielkim, uświadomić to że gra z Orłem na piersi do czegoś zobowiązuje, i że do gry trzeba włożyć troche zaangażowania i serca!
No tak mecz z Serbią nie był zły ale co z tego skoro po nim nastąpił czas na Kazachów i .. no właśnie zastanów sie jak to wygląda?
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 10/10/2006 13:04
Leo trzeba dac czas, a u nas raczej go nie dostanie, bo kibice nie rozumieja ze mamy bande slabych grajkow i trzeba tu troche popracowac, ale dac pracowac. A tu kibice jak slysza o tych pieniadzach to chca wygrywac od 1. do ostatniego meczu Beenhakkera z kazdym i to najlepiej wysoko. Mi tez sie nie podoba wiele poczynan Leo, ale dajmy mu spokoj przynajmniej do srody. Ja i tak bede za zostawieniem go nawet jakbysmy nie awansowali. Ewentualnie (ale szybko, bo potem znow nie bedzie czasu) zamienic go trenerem podobnej klasy.
Leo trzeba dac czas, a u nas raczej go nie dostanie, bo kibice nie rozumieja ze mamy bande slabych grajkow i trzeba tu troche popracowac, ale dac pracowac. A tu kibice jak slysza o tych pieniadzach to chca wygrywac od 1. do ostatniego meczu Beenhakkera z kazdym i to najlepiej wysoko. Mi tez sie nie podoba wiele poczynan Leo, ale dajmy mu spokoj przynajmniej do srody. Ja i tak bede za zostawieniem go nawet jakbysmy nie awansowali. Ewentualnie (ale szybko, bo potem znow nie bedzie czasu) zamienic go trenerem podobnej klasy.
Jak najbardziej popieram. Taka jest niestety mentalność większości kibiców, że jak nie idzie, to od razu żądają zmiany trenera. Jest to dla mnie conajmniej śmieszne. Trzeba wreszcie zrozumieć, że nasi grajkowie są na przeciętnym europejskim poziomie i żeby coś z tego skleić pożądnego potrzeba trochę czasu. Swoją drogą moja skromna osoba, chciałaby zaznaczyć, iż kontrakt Beehakkera jest wręcz debilnie skonstruowany (przypomnę, do końca el. do Euro. W przypadku historycznego awansu do tych rozgrywek zostaje. W przypadku blamażu - out), ale to tak na marginesie. Ja jestem za tym, aby dłużej popracował z naszą kadrą, niezależnie o finalnego rezultatu eliminacji...
Jak najbardziej popieram. Taka jest niestety mentalność większości kibiców, że jak nie idzie, to od razu żądają zmiany trenera. Jest to dla mnie conajmniej śmieszne. Trzeba wreszcie zrozumieć, że nasi grajkowie są na przeciętnym europejskim poziomie i żeby coś z tego skleić pożądnego potrzeba trochę czasu. Swoją drogą moja skromna osoba, chciałaby zaznaczyć, iż kontrakt Beehakkera jest wręcz debilnie skonstruowany (przypomnę, do końca el. do Euro. W przypadku historycznego awansu do tych rozgrywek zostaje. W przypadku blamażu - out), ale to tak na marginesie. Ja jestem za tym, aby dłużej popracował z naszą kadrą, niezależnie o finalnego rezultatu eliminacji...
nawet Leo dupa gdy debili kupa u nas w Polsce jest taka mentalnosc o ktorej napisaliscie wlasnie, jak nie idzie to wypierdzielic trenera - moze ktos inny cos z tego zrobi. a wystarczy spojrzec na taki Manchester gdzie Ferguson jest juz kupe lat - jemu dali wolna reke i kilkoma porazkami sie do niego nie zrazaja, robi swoje i nikt mu sie miedzy wodke i zakaske nie wpieprza
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 11/10/2006 11:42
Oczywiscie, z kadymi sie zgadzam, ale wedlug mnie najwieksza bolaczka tej reprezentacji, nie jest trener, a to jacy zawodnicy graja... Jest masa zawodnikow ktorzy graja w czolowych klubach w calej Europie ale... Siedza na lawce... Taki Dudek, Krzynowek i inni.. Jak grali w klubach, mieli forme, grali bardzo dobrze... Teraz sami wiemy jak jest . . .
Pozatym wielu zawodnikow mialo swoje zyciowe formy, do ktorych juz nie powroca (Chodzi mi lgownie o Szymkowiaka - mial forme, byl liderem druzyny, a teraz znowmozemy sie domylic jak jest..)
Wiec powtarzam.. Wina tu nie tkwi w trenerze, a w tym, ze nasi kadrowicze wola grac w lepszych klubach siedzac na lawce, niz w troche gorszych i grac, a z glodu nie umarliby napewno..
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 11/10/2006 21:28
Najpiekniejszy mecz jaki widzialem w wykonaniu Polakow? Chyba tak..
Cristiano Ronaldo - Jeba* go pies
Widac, ze to zasluga Leo Beenhakera(?) ... Ambicja,drybling,strzal,klepka z 1-2 pilki, tego to dawno nie widzialem
Brawo Blaszczykowski,Golanski,Zurawski,Smolarek,Sobolewski,Lewandowski.. Brawo cala S-KADRA
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 11/10/2006 22:29
Dokładnie mecz rewelacyjny.
Co do gry
- Rasiak - dno i 3 metry mułu.
- Żurawski - piękna taktycznie gra.
- Golański, Lewandowski - dobra gra w stylu jakby chcieli ale nie mogli.
- Krzynówek - dziś zabrakło mu tego czegoś.
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 11/10/2006 22:45
szok brawo zwłaszcza dla Bronowickiego (jak dla mnie zawodnik meczu) dawno nie widziałem tak grającej reprezentacji...i teraz pewnie Ci co tak besztali Leo będą mu w dupe po same migdałki wchodzic
Mam nadzieję , że po środowym meczu kazdy nie będzie miał wątpliwości , że Beenhakker nigdy nie powinien zostać selekcjonerem naszej kadry.
Mam nadzieje, ze po meczu z Portugalia nikt nie bedzie mial watpliwosci, ze Beenhakker powinien zostac selekcjonerem naszej kadry. Kapitalny mecz i to w kazdej formacji (bo z Serbia zawiodla obrona). Oczywiscie napisze zaj-EBI-scie! Kowalewski 8 - Golanski 8, Bak 8, Radomski 7, Bronowicki 8 - Blaszczykowski 8, Sobolewski 7, Lewandowski 9, Smolarek 9 - Zurawski 8, Rasiak 7.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.