Czy wysłano już do was ( mówię o osobach które zakupiły bilety na mecz z Belgią na www.kupbilet.pl) bilety bo u mni pisze już od ponad tygodnia że są w przygotowaniu do dystrybucji na Portugalie dostałem dzień przed wyjazdem i mam nadzieję że tym razem oszczędzą mi nerwów ale pamiętając o burdelu w trakcie rezerwacji gdzie zaksięgowanie mojego przelewu zajęło im tydzień dobrze nie wróży
P.S.
Są już w przedsprzedaży bilety na Serbię na stronie eventim
Pzpn jak zwykle sie spoznia,jesli wogole dojda,narazie zamowienie zlozone,pozostaje czekac..
Mi własnie dzis wyslali wiec jutro beda
Miał ktoś już kiedyś przypadek że bilety nie doszły na czas co wtedy robić bo podobno ma być jakiś kontener czy coś przed stadionem gdzie można odebrać bilety niedoręczone ale chyba tylko te które z jakiś powodów zwróci poczta a jak nie dadzą biletów to nic tylko szturmować bramę chuj tam i tak będzie wypożyczony
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 09/11/2007 12:22
A ja takie małe pytanie ile sie jedzie autokarem do Chorzowa bo tam mnie jeszcze nie było a nagle sie dowiedziałem że jade choć nic o tym nie wiedziałem kurde zaplacili bilet kupili i nawet człowieka kolega nie poinformuje że wyjazd się szykuje
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
To nie szczescie to lata biegania na Pogoń i wyjazdy tam sie ludzi poznaje i buduje zaufanie później to już zapominaja zapytac czy jedziesz bo odpowiedz z góry znają
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 13/11/2007 15:45
Leo Beenhakker będzie selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Polski co najmniej do zakończenia eliminacji do najbliższych mistrzostw świata, czyli do 30 listopada 2009 roku. W przypadku wywalczenia awansu kontrakt zostanie przedłużony do końca mundialu - poinformował prezes PZPN Michał Listkiewicz.
Oby po meczach z Belgią i Serbia nie chciano go zwalniać...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
P.S: ale wkurwiają mnie już te wszystkie 'piechniczki' i lekkie sugerowanie przed meczem, że to gdzie teraz jesteśmy to nie jest wcale zasługa Leo. Oni się nigdy nie ogarną, wielcy eksperci, "ojcowie polskich piłkarskich sukcesów", hah pozostało tylko zapłakać...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.