Odp: Pchli targ - 10/09/2017 14:29
Ma ktoś na zbyciu Magazyn Pogoni Szczecin Z TWARDOWSKIEGO nr5 gdzieś mi się zapodział i braki są w kolekcji
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Pchli targ - 17/10/2017 14:22
Panie i Panowie podpowiedzcie jaką telewizję teraz najbardziej się opłaca wziąć pod kątem piłki nożnej? Najbardziej zależy mi na LM, MŚ, Premier League, La Liga, Serie, A, nasza Ekstraklasa. Jakiś czas temu większość było dostępne w NC+ ale słyszałem, że potracili prawa do LM i kilku innych lig. LM ma być w polsacie tylko pytanie czy nie zrobią jakichś dodatkowych płatnych kanałów dostępnych tylko w cyfrowym polsacie?
Edit. Sory nie wiem czemu otworzył mi się ten temat. Proszę o usunięcie i już wklejam do odpowiedniego.
Odp: Pchli targ - 15/04/2019 10:46
Witam, ma ktoś do sprzedania koszulkę Pogoni np. z lat 90'tych (bądź lata wcześniejsze)?
Wstępnie przeszukałem allegro.pl i olx.pl i nic nie ma...
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: Pchli targ - 05/08/2019 20:53
Słuchajcie znalazłem w domu 15 funtów brytyjskich,
tylko problem w tym że w międzyczasie zostały już wycofane,
a ja nie wybieram się do Anglii żeby je wymienić.
Możecie podpowiedzieć czy wymienię je gdzieś w Szczecinie?
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.