"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
moze sie do zera nie udac, Ebdon pare snookerow postawil niezlych
btw grywa ktos w snookera 2004 na wp/gamesdesire?
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 14 stycznia 2010, 16:32 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Snooker - 18/01/2010 00:36
bardzo ciekawa koncowka finalu, w 18 frejmie przy stanie 9:8 O'Sullivanowi zostaly kolory do wbicia przy 65:53, nie wbija zoltej ale szczesliwie wychodzi mu snooker, Selby wychodzac, takze ustawia snoookera, to samo znowu O'Sullivan i teraz Selby bedzie mial klopoty z wyjsciem z tego snookera, zolta przyklejona do czarnej, a jak zfauluje to tytul juz praktycznie Ronniego.
Trafil! ale zolta do sciecia bedzie jeszcze ciekawie ;]
Edit: pudlo na zielonej i wystawiona Selby'emu, jak sie nic nie stanie, bedzie ostatni frejm
Odp: Snooker - 18/01/2010 00:44
czyzby Selby zrewanżował sie za finał z przed roku?
swoja drogą eurosport nieźle wali w huja z transmisjami z Masters`a
Odp: Snooker - 18/01/2010 00:53
strasznie dal dupy Ronnie z rozbiciem i ta odstawna :/ masakra
no i jeszcze nie trafia OSullivan ;[ na szczescie duzo nie zostawil, mam nadzieje ze jeszcze to wygra
Edit: no zagotowal sie niestety O'Sullivan, odrabiac i wygrac potrafi, ale jak przegrywal te frejmy od stanu 9:6 to juz nie wytrzymal psychicznie na frejm ostatni, szkoda ze nie udalo sie pierwszy raz od dawna obronic tytulu Masters. Gratulacje dla Selby'ego zasluzone zwyciestwo
Odp: Snooker - 18/01/2010 00:55
O'Sullivan 9 - 10 Selby
udany rewanż w Masters.
zdecydował 18 frejm gdzie O'Sullivan chybił pewną zieloną przy samych kolorach przy stanie 9-8 dla O'Sullivana.
i Ronnie zrezygnował jak to ma w swoim zwyczaju...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.