się nie pomyliłeś, finał: o`sullivan vs selby. mecz mistrzostwo. 17. partia rewelacja, selby przegrał na własne życzenie przy stanie 8:8 w partiach. Drugie podejście do 18. partii...no comment ale trzecie podejście i zarazem ostatnie w meczu to już tylko popis ronniego. świetny facet jest. należało mu się
Chciałbym aby w finale zagrali Selby i Ronnie jednak wydaje mi się, że Higgins rozprawi się z Markiem(Obym się mylił )
się nie pomyliłeś, finał: o`sullivan vs selby. mecz mistrzostwo. 17. partia rewelacja, selby przegrał na własne życzenie przy stanie 8:8 w partiach. Drugie podejście do 18. partii...no comment ale trzecie podejście i zarazem ostatnie w meczu to już tylko popis ronniego. świetny facet jest. należało mu się
sullivan 10 - 8 selby
mi się wydaje, że Selby ten mecz przegrał na próbie wbicia brązowej na 9:8 dla Niego, zaryzykował i tym razem się nie udało ale ogólnie baaaardzo dobry mecz w wykonaniu oby snookerzystów
W ogóle cały turniej mi się bardzo podobał.
Teraz tylko czekać na Welsh Open z nadzieją, że co najmniej będzie na takim samym poziomie jak ten Masters
Od poczatku ogladam caly turniej a w finale przy stanie 8-8 przysnolem..., brawo Ronnie
ale wstałeś na Australian Open ^^
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 18 kwietnia 2009, 16:07 [2 raz(y)]
Odp: Snooker - 24/04/2009 15:29
Jak tam podobają się Mistrzostwa
Dziś dokończenie ciekawego i stojącego na wysokim poziomie meczu Hendry 8-8 Ding ( Ding 3 break'i ponad 100 punktowe w tym meczu już walnął )
Odp: Snooker - 28/04/2009 20:32
Hendry po 14 latach i jednym dniu zalicza maksymalnego brejka ,chyba opłacało się czekać
oglądałem mecz Selby vs. Higgins i ostro z setkami jadą w pierwszej sesji się skończyło 4:4 ale rozpoczęcie meczu w wykonaniu Selby'ego mistrzowskie 3:0 i wszytskie frejmy z brejkami over 100 póżniej Higgins 4 kolejne z rzędu wygrał( też ponad setkę walnął) i w ostatniej partii Selby dosłownie prawie kolejną 100, na zielonej missnął i skończyło się chyba na 96 pkt
Odp: Snooker - 12/01/2010 16:11
no, niestety O'Sullivan przegrywa, ale mysle ze odrobi, chociaz Robertson gra pewnie nawet przez caly stol
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Snooker - 12/01/2010 16:27
Właśnie od dłuższego czasu domeną Robertsona jest zajebista skuteczność na długich zagraniach. Do tego ostatnie lata pokazują, że Australijczyk z nieopierzonego średniaka wyrasta na czołówkę snookerowego światka, co właśnie pokazuje w meczu z Sullivanem.
Odp: Snooker - 12/01/2010 16:31
no, czasami przesadza z odwagą jak na początku tego frejma kiedy przez cały stół probował wbijać i dał grać Ronniemu, no ale teraz ciekawa koncowka frejma, pewnie bedzie 3:2 i mecz troche bardziej wyrownany. Ja jestem fanem O'Sullivana ale fajnie by bylo zobaczyc taki pojedynek jak jego final z Higginsem w poprzednim sezonie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Właśnie od dłuższego czasu domeną Robertsona jest zajebista skuteczność na długich zagraniach. Do tego ostatnie lata pokazują, że Australijczyk z nieopierzonego średniaka wyrasta na czołówkę snookerowego światka, co właśnie pokazuje w meczu z Sullivanem.
cutyjesz komentatora? bo dokładnie to samo powiedział.
z tego co pamiętam to jest własnie takie rozstawienie że ronnie z higginsem mogliby się spotkać dopeiro w finale
p.s. szybka akcja i 3:3
Ostatnio edytowany przez: exces, 12 stycznia 2010, 16:42 [1 raz(y)]
cutyjesz komentatora? bo dokładnie to samo powiedział.
hehe nie bo głos mam wyłączony, na podstawie obserwacji pisałem bo snookera oglądam regularnie, ale możliwe że gdzieś ktoś kiedyś coś podobnego powiedział i tym się trochę zasugerowałem - w każdym razie co do meczu to Ronnie łapie cug powoli.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.