dlatego nie kosztuje to 5, ani 10 zł, żeby nie było dużo samochodów. Jeśli ktoś musi wjechać, to zapłaci te 45 zł (albo nawet więcej gdyby było). 5-10 zł - każdy by wjeżdżał...
Odp: Chce powiedzieć że.... - 19/08/2012 21:01
wp ma niezwykle rzetelne informacje. właśnie czytałem artykuł w którym napisali, że Pogoń rozgromiła FLOTĘ 5 do 0 w ostatnim sparingu przed ekstraklasą
Nasz... tfu klubowy "menagier" powinien na fejsie sobie wpisać: Przeszedłem całego FM'a! Wygrałem z Pogonią a póżniej kadrą wszystko co można nawet Copa America.
To zdanie zadedykowałbym tym, którzy wciąż tak kurczowo trzymają się tworu tak dziwnego jak polska myśl szkoleniowa. A mówi to człowiek, który coś osiągnął i nie jedno stworzył od podstaw.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 07/09/2012 22:03
że dopóki w kadrze PZPN będzie grał chociaż jeden obcokrajowiec (typu Ojgen Polanski), dopóty nie nazwę tego tworu reprezentacją i będę czerpał satysfakcję się z każdego ich blamażu...
czy społeczeństwo kibicowskie miałby być zamknięte dla nowych złe zło złem się najada... weryfikacja ? hm... ciekawe na jakiej podstawie? może quiz,test,albo dowody przynależności ?
...rejestracja na forum powinna być zablokowana na zawsze. Jedyna możliwość to weryfikacja!
czy społeczeństwo kibicowskie miałby być zamknięte dla nowych złe zło złem się najada... weryfikacja ? hm... ciekawe na jakiej podstawie? może quiz,test,albo dowody przynależności ?
bedzie to poprawione, mozliwosci weryfikacji jest wiele
...rejestracja na forum powinna być zablokowana na zawsze. Jedyna możliwość to weryfikacja!
bedzie to poprawione, mozliwosci weryfikacji jest wiele
wierzę
tutaj nie chodzi aby zamykac spolecznosc czy cos podobnego, fizycznie widac ze jest potrzeba aby kogos zweryfikowac, np. poprzez to ze ktos potwierdzi dana osobe, a jak cos narozrabia jeden z dwoch to leca oboje.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966536 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.