Odp: Snooker - 21/04/2012 18:20
Stephen Hendry wbił "maksa" w pierwszej rundzie przeciwko Stuartowi Binghamowi. Jest to jedenasty "maks" w karierze Szkota.Mam nadzieje ze to bedzie turnej Hendrego.
Szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczony, że tak doświadczony zawodnik, który od lat jest w ścisłej czołówce nigdy wcześniej nie wbił maksa
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A wczoraj Higgins ledwo ledwo przeszedł dalej, 10-9 z Liangiem Wenbo. Dobra forma kangura. Na 9 frejmów, 3 setki załadował. W dodatku bardzo ciekawe spotkanie zapowiada się pomiędzy Ronnim a Ebdonem.
A wczoraj Higgins ledwo ledwo przeszedł dalej, 10-9 z Liangiem Wenbo. Dobra forma kangura. Na 9 frejmów, 3 setki załadował. W dodatku bardzo ciekawe spotkanie zapowiada się pomiędzy Ronnim a Ebdonem.
Odp: Snooker - 15/01/2016 10:16
Za każdym razem mam cichą nadzieję zobaczyć tego starego Ronniego.. Cieszę się, że wystartował w Mastersie bo niewątpliwie podnosi wartość imprezy. A po cichu obstawiam finał Ronnie vs. Robertson
Odp: Snooker - 15/01/2016 16:40
Tak, to powinien być dobry mecz.. Ten link, który podałeś wcześniej odnosi się też do innych transmisji w tym turnieju?
Odp: Snooker - 15/01/2016 17:15
generalnie to jest link do euro sport 2, na którym akurat był ten mecz. jednak kilka ostatnich frejmów było już pokazywanych w zwykłym eurosporcie, a na 2 co innego. taka sama sytuacja była również dziś.
p.s. niestety nie będzie naszego finału, robertson własnie odpałd z trumpem 6-5
Odp: Snooker - 16/01/2016 22:17
Dzięki za info.. Jestem poza domem a nie mam dostępu do Eurosportu więc skorzystam z linka.. A co do Robertsona widziałeś mecz? Miałem go raczej za "żelaznego" faworyta
Odp: Snooker - 18/01/2016 09:09
robertson zle nie wypadł, ale trump zagrał bardzo dobrze. tym niemniej, był to ostatni mecz jaki widziałem, a już jest po wszystkim. wygrał ronnie w ostatnim meczu pokonał przeciwnika 10:1
Odp: Snooker - 16/01/2017 16:56
Widzieliście wczorajszy mecz Ronny`ego? Myślałem, że rozniosę telewizor.. Emocje podgrzał do granic, hehe.. Mam cichą nadzieję, że zafunduje sobie zwycięstwo w jednym z ostatnich swoich Mastersów w karierze..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.