Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 20/07/2010 18:51
1. Na glowna stronbe gdzie sa fragmenty forum widoczne warto by bylo dac "Dzielnice Szczecina" jakis skrot- podejrzewam, z emasa osob nie wie nawet o tym dziale, a jest on dosc wazny w ostatnim czasie.
2. Odkleic wkoncu "zmiana hasla" bo w tym skrocie sa tylko 3 tematy z forum z HP a dawno nikt sie chyba tam nie wpisywal. Jak ktos bedzi emial problemy to sie odezwie prywatnie pewnie, a jak sie nei odezwal do tej pory to jest raczej malo aktywnym forumowiczem.
3. Info o wyjezdzie do lodzi nie pojawia mi sie na stronie bo zrodlo w ulubionych mam http://www.pogononline.pl/index.php/home pewnie sporo osob ma w tren sposob dodana strone przez co tez sporo osob nie widzialo grafiki na temat LKS i dzialu o dzielniach
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 07/10/2010 11:37
Ja zwróciłem uwagę na dział kibice na głównej stronie , przydało by się zaktalizować flagi , vlepki ( tutaj fajnie by było jak by były pokazane wszystkie vlepy jaki wyszły od MW ) śpiewnik itd. Nowy odnośnik przydał by się dla naszej maskotki opisać historie powstania ( z tego co słyszalem to była jedna z pierwszych maskotek kibiców w Polsce jak nie pierwsza ) perypetie gryfusa ciekawostki na jego temat i specyficzne zdjęcia lub filmiki (np. mecz Pogoń - Lech 3:1 ) gdy po bramce biegnąc wywraca się
Ja mam pomysł na to by w miejscu gdzie jest pokazane z kim Pogoń gra dodać informację że mecz jest emitowany w TV i na jakim kanale. To by było dobre
Pozdrawiam.
ja wolę żeby nasi kibice przybyli na Twardowskiego i na żywo oglądali/dopingowali piłkarzy niezależnie z kim grają, czy z ŁKS-em Łódź, czy z Dolcanem Ząbki (bez urazy dla kibiców tego drugiego klubu)
a ci co nie będą mogli dotrzeć na stadion z jakiś względów na pewno znajdą informacje o transmisji telewizyjnej
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 15/09/2014 11:44
Mam taką delikatną sugestię, czy nie lepiej byłoby dawać osobny temat na każdy mecz Pogoni w lidze? Wiem, że jak ktoś śledzi na bieżąco wyniki i komentarze to nie jest to problem. Dzięki temu może być mniejszy bałagan. Prosiłbym o rozważenie pomysłu.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.