... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Niestety nie bardzo mozemy pomoc, usluga Tapeciarza jest udostepniana nam przez serwis mobile.net.pl i to raczej do nich powinienes się zgłosić.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 06/09/2006 21:16
Tak mi przyszło do głowy że fajnie by było gdyby była możliwość wysyłania prywatnych wiadomości pomiędzy forumowiczami. Fakt jest taki że nie wszystkie tematy porusza się na necie a PW mogą w tym pomóc. No i dodatkowo można sobie niektóre kwestię wyjaśnić w ''2 klawiatury'' a nie walczyć z wiatrakami na forum. Nie wiem jak wygląda to od strony technicznej ale myślę że pomysł godny przemyślenia. Co admini na to?
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 07/09/2006 17:30
Upraszalem sie juz o to w zeszlym roku ale jakos bez odzewu. Funkcja "priwet mesadzów" na forum jest bardzo wskazana - dla mnie nawet moze to byc kosztem wywaleniem calego obecnego forum i postawienia od nowa
pewne sprawy nie sa zalezne ode mnie, sprawy techniczne prowadzi osoba, ktora ma duzo innych zajec i trzeba go mobilizowac wiec do dziela, bo ja tez jestem za tym pomyslem
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 07/10/2006 20:51
opcje PW jest na liście zmian w kolejnej wersji skryptu, nad która toczą się już prace, narazie pracuje grafik próbując odświeżyć grafikę, niedługo jak zakończę pozostałe projekty siadam do pisania v3.
opcje PW jest na liście zmian w kolejnej wersji skryptu, nad która toczą się już prace, narazie pracuje grafik próbując odświeżyć grafikę, niedługo jak zakończę pozostałe projekty siadam do pisania v3.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.