Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 27/09/2005 10:24
Proponuje Chlopaki zalozyc dzail "Historia ruchu kibicowskiego na Pogoni" czy cos w tym stylu...Z jednego tematu na forum juz jest troche informacji.NIech mi ktos w koncu pozyczy skaner, a sporo innych ciekawych rzezcy sie rozniwez pojawi (m.in. artykul o meczu ze Slaskiem i 2 fotki z gazety, jak pilkarze sciagaja flagi z opuszczonego sektora gosci, i jak Radek Majdan wraca z odbita fana..Artykuly o Faraonie m.in zdjecie ekipki ktora uczestniczyla wpozniejzych wydarzeniach z tramwaju...Artykly o slynnej akcji w Dabiu na kiboli chorzowskiego Ruchu...czy slynna wyprawa do Gdanska wraz z opisem przez dziennikarza zabaw w salonie gier )...SKAAAAAANER
Troche przesadzasz. Jezeli chodzi o uklad strony to my nie zmieniamy od dawna. U Was byl zawsze inny teraz jest podobny, czyli menu po lewej, po srodku newsy i po prawej inne info. Nikt tu nic nie zarzuca, bo nikt ukladu stron nie patentuje, wiec nie trzeba od razu wyjezdzac z takimi postami jak cytowany. Wiecej luzu.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Proponuje Chlopaki zalozyc dzail "Historia ruchu kibicowskiego na Pogoni" czy cos w tym stylu...Z jednego tematu na forum juz jest troche informacji.NIech mi ktos w koncu pozyczy skaner, a sporo innych ciekawych rzezcy sie rozniwez pojawi (m.in. artykul o meczu ze Slaskiem i 2 fotki z gazety, jak pilkarze sciagaja flagi z opuszczonego sektora gosci, i jak Radek Majdan wraca z odbita fana..Artykuly o Faraonie m.in zdjecie ekipki ktora uczestniczyla wpozniejzych wydarzeniach z tramwaju...Artykly o slynnej akcji w Dabiu na kiboli chorzowskiego Ruchu...czy slynna wyprawa do Gdanska wraz z opisem przez dziennikarza zabaw w salonie gier )...SKAAAAAANER
powoli kolego wszystko powoli, klega MQ musi odpoczac
zbieraj material ile wlezie ruszymy z tym jak sie da najszybciej
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 27/09/2005 18:44
Najlepsza strona poświęcona Pogoni Szczecin!! Mozliwosc dodawania komentarzy pod newsami raczej zbyteczna, choc dobra sprawa ze niezalogowani uzytkownicy nie maja prawa sie wypowiadac!! Ogolnie zmiany na wielki PLUS!
No nie mam pytań to co zrobili na na v.pl to dno w porownaniu do tego. naprawde grafika idealna ten Gryfus no oczywsicie ze mi sie podoba POGON ON-LINE THE BEST!!!
Rozumiem ze wszystkim sie podoba ........mi tez ale bez takiego pucowania ,ze v.pl to dno on-line the best to chyba jest zbyteczne lepiej jak bys napsial ,ze poprostu ci sie podoba i wymienil co najbardziej .......pozdro
No nie mam pytań to co zrobili na na v.pl to dno w porownaniu do tego. naprawde grafika idealna ten Gryfus no oczywsicie ze mi sie podoba POGON ON-LINE THE BEST!!!
Rozumiem ze wszystkim sie podoba ........mi tez ale bez takiego pucowania ,ze v.pl to dno on-line the best to chyba jest zbyteczne lepiej jak bys napsial ,ze poprostu ci sie podoba i wymienil co najbardziej .......pozdro
X-Pack przeszkadza ci to? ze tak poprostu walisz prosto z mostu bez pucowania co cie obchodzi co on napisał?
On pisze na forum .... czyli dzieli sie z nami swoimi pogladami .... wiec ja pokusilem sie o wypisanie moich odczuc dotyczacych ... jego postu-a nikogo nieobrazam. Stronka jest fajna bardziej czytelnai mila dla oka i chyba mozna ominac pucowanko typu On-Line the best i v.pl dno .... jesli ktos sie zbulwersowal to ..........pozdro
Komentarze pod "newsami" - 11/10/2005 20:48
Temat nowego wyglądu graficznego PogonOnLine był już wałkowany. Lecz jeżeli chodzi o wpisy (komentarze) pod newsami pomysł całkowicie niewypalił wg.mnie. Jak pamiętam to do tej pory były chyba z cztery wpisy. Takie komentarze nie wygrają z forum. Gdyby taki news był napisany na forum to na bank by były komentarze; a tak lipa . Z całym szacunkiem dla Redakcji i osób poprawiających i ulepszających wygląd i tak najlepszej stony o Pogoni; czyli ONLINE; rozważcie temat zlikwidowania tych komentarzy pod newsami; bo jeszcze v.pl posądzi "Nas" o plagiat.Pozdro
Temat nowego wyglądu graficznego PogonOnLine był już wałkowany. Lecz jeżeli chodzi o wpisy (komentarze) pod newsami pomysł całkowicie niewypalił wg.mnie. Jak pamiętam to do tej pory były chyba z cztery wpisy. Takie komentarze nie wygrają z forum. Gdyby taki news był napisany na forum to na bank by były komentarze; a tak lipa . Z całym szacunkiem dla Redakcji i osób poprawiających i ulepszających wygląd i tak najlepszej stony o Pogoni; czyli ONLINE; rozważcie temat zlikwidowania tych komentarzy pod newsami; bo jeszcze v.pl posądzi "Nas" o plagiat.Pozdro
Sorry powinienem to wpisać w temat Zmiany w serwisie Pogon online. Można to tam przenieść? Napisałem to bo mnie zawsze drażni to że jest zero komentarzy pod wszystkimi newsami. Bo u konkurencji znowu full wpisów pod newsami a na forum cisza.Tylko z tą różnicą że u Nas tętni życie a u Nich jest stypa.
Sorry powinienem to wpisać w temat Zmiany w serwisie Pogon online. Można to tam przenieść? Napisałem to bo mnie zawsze drażni to że jest zero komentarzy pod wszystkimi newsami. Bo u konkurencji znowu full wpisów pod newsami a na forum cisza.Tylko z tą różnicą że u Nas tętni życie a u Nich jest stypa.
Mario komentarze są bo miały być z założenia i nie ma to nic wspólnego z konkurencją, po prostu większość stron ma komentowanie samych newsów
my mamy to jedyne utrudnienie, że może komentować ktoś kto ma założone konto na forum, czy zarejerstrował się i zostawił ślad ( a dla nas to czasem wazne, różne jaja wychodzą wtedy )
to, że jest mało komentarzy wcale nas nie martwi, a forum i tak żyje własną drogą
na konkurencjach (dwóch) fakt - jest więcej komentarzy, kto je pisze i w jakich ilosciach i po co - daje wielu do myślenia
w ankiecie na głównej jest błąd w wyrazie decyzję. Zamiast tego jest napisane "dezycję".
dzieki, juz poprawiam
jakos to uszlo naszej uwadze
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.