Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 26/09/2005 08:32
Layout bardzo pozytywnie sie prezentujacy, napewno nie tak oklepany jak na v.pl oryginalna głowa Gryfa (wielki big up dla grafika ktory to narysowal ja bym tak nie umiał ). Do tego zpewne ogromny trud zostal włozony w napisanie strony od nowa. Ale dostrzegam duuuzy minus. Niepotrzebnie wprowadzone komentarze do newsow. Jk widac na innych stronach danie mozliwosci anonimowego wypowiadania swojego zdania doprowadza do pisania praktycznie samych bzdur. Przeciez jest forum które słuzy do wypowiadania swojego zdania. To po co te komentrze?
komentarze nie sa anonimowane, aby wypowiedziec sie w komentarzach nalezy zalozyc sobie konto ktore moze sluzyc rowniez na forum, natomaist jezeli ktos ma konto na forum to takie same dane sa do komentarzy
uznalismy za potrzebne dodanie komentarzy
Według mnie to nei jest dobre rozwiązanie... aby przeczytać opinię kibiców Pogoni - muszę teraz szukać informacji i wypowiedzi w dwóch miejscach - na forum i w komentarzach, co uważam za duże utrudnienie. Chyba ktoś z PogonOnline.pl chciał nam przesłodzić i wprowadzić wiele ciekawostek... już teraz widzimy jakie skutki ma powstanie komentarzy - na forum ludzie wpisują się na "+" a w komentarzach na "-" i to nie jest przypadek tylko psychologia... wiadomo, że jeżeli na forum przebiega dyskusja zgodna z moją opinią - to wpisze się na forum, i podobnie jest z komentarzami... bez sensu. Wy macie więcej pracy, bo musicie kotrolować (moderować) i forum i komentarze, a my znacznie dłużej szukamy poszczególnych motywów w dyskusji co tylko odstrasza do odwiedzania serwisu - szczeólniee tych nowych kibiców.
Co do samego layoutu to jest bardzo dobry - nie wiem czy lepszy... bo jeszcze się nie przyzwyczaiłem, i w tym momencie nei oceniłbym go subiektywnie, ale duże gratulacje należą się osobą, które na niego się zgodziły. Przecież podjęliście duże ryzyko... bo możecie zyskać dużo nowych kibiców odwiedzających stronę, ale również wiele więcej stracić... jak będzie? To się okaże... Wiem jedno, klimat na razie został stracony... wzrok nie przyzwyczajony a i flasha charakterystycznego brakuje...
zaryzykowaliście mocno chłopaki... czy słusznie? Fajnie jest wprowadzać nowy wygląd dla strony... ale trzeba się zastanowić, czy aby na pewno było to konieczne? Tamta strona miała swój klimat i swoją duszę... ta ma ładną szatę graficzną, nie koniecznie bardziej przejrzystą (dobór kolorów, czcionki itd.).
Ja życzę powodzenia, po wcześniejszych wpisach widzę, że ludziom się podoba... no i dobrze. Również doceniam ogromny wkład pracy i zaangażowania, który włożyliście niepotrzebnie... ale doceniam :-) Pozdrawiam.
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 26/09/2005 09:34
A mi sie srednio podoba.Szczegolnie logo ucierpialo na tym, bo tamte bylo bardzo fajne (we flashu zrobione) i efektowniejsze. Nie podoba mi sie kolorystyka paskow po lewej stronie. Przypomina to v.pl, ktora po podobnych zmianach nie zyskala w moich oczach.Poprawiliscie natomiast dzial Forum po prawej stronie. Teraz jest jakby bardziej przejrzysty
No coz, moze sie przyzwyczaje do nowego designu
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Mi się podoba. Nie chce cie poprawiac bo to ty jestes adminem ale ten temat nie powinien pojawic sie w dziale Pogońonline?
nie poniewaz ten temat czyta wiecej osob...
a co do zmian.... wszyscy tylko umieja krytykowac , a jak prosilismy ludzi o pomoc na stronie glownej, to prasktycznie nikt sie nie zglosil... tyle w temacie
glash mial 3 lata. i byla to monotonia juz, i wielu osoba sie nie otwierala strona, badz zawieszala, badz dzialala troszke wolno
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.