Podejdę po " plakacik " bo chyba pasiaków dalej nie macie xxl i xxxl ?
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 1 października 2013, 15:36 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Rozmiary M, L, może XL, XXL, 3XL będą dostępne na meczu z Górnikiem na koronie stadionu, a w fali powinny być jakoś w niedziele/poniedziałek.
Niestety producent nie wyrabia się z z namówieniem
Pozdrawiam
Przypominamy, że skończyła się promocja i pasiaki kosztują 50 zł.
Większość ludzi wie że PROMOCJA była do niedzieli ale..... co z tymi co chcieli i byli w siedzibie a nie było rozmiarów potrzebnych ? Znając niektórych "kibiców" dla zasady nie będą chcieli dopłacać 10 zł bo poczują sie oszukani ? Pozdrawiam
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Oficjalne pamiątki kibiców Pogoni! - 10/10/2013 00:17
wie ktos czy sa w planach koszulki z tekatem tvn NIE OGLADAM,gw NIE CZYTAM,na po NIE GLOSUJE.szukam wszedzie w necie i nie moge znalezc.mysle,ze rozeszlyby sie jak przyslowiowe swierze buleczki
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Oficjalne pamiątki kibiców Pogoni! - 25/10/2013 12:21
Koszulki w realu wygladaj lepiej niz na fotkach oraz sa dobrej jakosci. Przyjazna mi osoba ktora je zakupila w Fali wyslala je w poniedzialek listem "REGISTERED MAIL" a juz w czwartek doszly do mnie do domu. Koszt wysylki Poczta Polska do USA/Kanada za 2 koszulki spakowane razem wynosi 20zl - to takie male info dla osob mieszkajacych w Ameryce Polnocnej.
Persona non grata - dzieki za wczesniejsze info o Fali i pozdrawiam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.