Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Vlepki Pogoni - 01/03/2016 19:17
Czy jest/będzie jeszcze możliwość zakupu vlepki/szalika PORT OWCY
na meczu niestety nie załapałem się na szal, a w jokerze też już nie było vlep replik
Odp: Vlepki Pogoni - 01/03/2016 23:28
Pytanie. Wlepki legend na każdym meczu rozdawane są z innymi legendami czy jakoś losowo? Na ostatnim meczu chłopaki z puszka vlep już chyba nie mieli bo nie dostałem a i w rękach nic nie mieli i zastanawiam się czy dam radę ogarnąć cały komplet
Na kazdym meczu inna Legenda , jak zostaja to przechodza na nastepny mecz jako gratis , ciezka sprawa z calym kompletem
bo jak piszesz zostaly ostatnio wszystkie rozdane .
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
p.s. tak w ogólnie świetny pomysł z tymi vlepkami, może w przyszłości jakieś pamiętne oprawy wydacie etc.?
Odp: Vlepki Pogoni - 03/03/2016 14:40
Fajną opcją byłoby po zakończonej akcji rzucenie paru pełnych pakietów do sprzedaży. Byłaby okazja kupna całego pakietu bo na pewno nie wszystkim uda sie pełny pakiet uzbierać drogą zbiórki na oprawy.
Ostatnio edytowany przez: W Miarę Obiektywny, 7 marca 2016, 13:29 [1 raz(y)]
Odp: Vlepki Pogoni - 11/05/2016 12:58
Dobra, dla tych co nie zdążyli kupić, macie ostatnią szansę, ostatnie 10 pakietów poleciało na allegro, więcej już nie będzie, gdyby ktoś wolał osobiście to pisać prv na fejsbuku i w Niedzielę odbiór.
Odp: Vlepki Pogoni - 08/08/2016 15:55
Witam, czy jest jakaś szansa, że vlepki z Portowcami z ubiegłego sezonu będą gdzieś dostępne? Chętnie dokupiłbym pakiet albo i dwa, bo była to naprawdę zacna produkcja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.