Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 15/08/2020 11:53
Grosicki zawsze powtarzał, że jak wróci do Polski, to do Pogoni, bo ten klub ma w sercu i chcę tutaj skończyć karierę.
Grosicki już swoje lata ma. A jak za dwa lata pójdzie do legii zamiast do Pogoni, to według was okaże się kłamliwą mendą czy spoko gościem?
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 15/08/2020 13:42
Zawsze uważałem, że tego typu deklaracje mają konkretny cel: "mógłbym grać w mocniejszym klubie, ale wybieram mój ukochany aby moją jakością pomóc mu osiągnąć więcej niż by normalnie mógł" a nie "stary jestem, nikt mnie nie chce, to się zaczepię jako legenda i poodcinam kupony".
No właśnie, co nie zmienia faktu, że Lechia go zniszczyła, mógł zostać u nas. Stal Mielec zbiera takie różne "perełki", tego Forsella też wzieli, co zleciał już z Miedzią i teraz z Koroną. Ciekawy jestem jak się Matras tam odnajdzie. Ciekawy też jestem, gdzie wyląduje nasz torpedo, co strzelił Legiuni dwie piękne brameczki....
To dlatego, że wygraliśmy z nimi oba te mecze, gdzie Zvolak ładnie strzelał :-D
A tak z innej bajki nikt nie odnotował, że Jakub Piotrowski został sprzedany za 500 tys. euro do Fortuny Düsseldorf w 1 Bundeslidze. Fortuna to drugi najbiedniejszy klub w lidze, odpowiednik naszej Stali Mielec.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 27/08/2020 18:29
Na własne życzenie odszedł, klub złamanego grosza na nim nie zarobił. Po jego odejściu, powstała wielka dziura w formacji.
Dobrze, że nie trafił do nas. Skoro jak sam mówił, zwrócił się do Pogoni a zarząd go odrzucił, to dobrze zrobili, patrząc na to, że kolejnym jego wyborem jest okręgówka.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 02/09/2020 22:08
Majewski juz strzela dla Wieczystej. Jeden gol w pucharze na szczeblu okręgowym. Nie wiem, ale chyba mógł iść do jakiegoś Mielca, Warty czy Widzewa a poszedł grać na jakiś wioskach z sołtysem i sklepikami z menelami.... Czy ten aptekarz, aż tyle jemu płaci?
Majewski juz strzela dla Wieczystej. Jeden gol w pucharze na szczeblu okręgowym. Nie wiem, ale chyba mógł iść do jakiegoś Mielca, Warty czy Widzewa a poszedł grać na jakiś wioskach z sołtysem i sklepikami z menelami.... Czy ten aptekarz, aż tyle jemu płaci?
Ponoć pensja ekstraklasowa. Dawid Kort tez prawie podpisał z nimi kontrakt.
Majewski ponoć oferował się nam, ale zarząd nie był zainteresowany - słusznie majac na uwadze historie z odejściem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.