W sumie ma już 7 bramek a także jest pierwszym zawodnikiem z dwoma dubletami po wejściu z ławki rezerwowych w jednym sezonie Ekstraklasy
od czasów Damiana Gorawskiego w roku 2000/2001
31 minut z Piastem,
33 minuty z Lechem,
90 minut i bramka z Zagłębiem,
18 minut i bramka z Arką,
45 minut i dwie bramki z Górnikiem,
90 minut i bramka z Cracovią,
73 minuty z Pogonią,
45 minut dwie bramki z Jagiellonią.
I już są w strefie spadkowej. Z tym, że Pawłowski nigdy nie był zawodnikiem Pogoni, nie przeszedł testów medycznych za Skorży jak pamiętam. Małecki ma najlepsze lata za sobą. Hołota słaby jest to fakt.
Jego na ostatnim miejscu wymienilem, jako ciekawostkę, bo był bardzo blisko finalizacji transferu i co poniektórzy tutaj oczekiwali tego "wzmocnienia".
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Radek Majewski do wzięcia za darmo. Australia go pożegnała, czasowo zatrzymał się w Zniczu Pruszków. Jest po poważnej kontuzji zerwania wiązadeł, ale może warto się nim zainteresować.
Tylko pod warunkiem niskiego kontraktu i zrozumienia, że ewentualnie byłby zmiennikiem szerokiego składu oraz brak kasy za podpis. Odszedł za darmo, więc chyba jasne są takie ustalenia.
Ale tak patrząc realnie na skład, to obecnie go nie potrzebujemy. Nie mamy interesu w tym, aby grał on zamiast jakiegoś młodego w sezonie przejściowym.
Odp: Byli Portowcy oraz wypożyczeni - raport z boisk - 03/08/2020 21:45
Jeśli faktycznie byłby to niski kontrakt 1+1 to warto dla samego doświadczenia, aby młodzi mieli się przy kim uczyć, a i czasami potrzeba opanowania na boisku na wypadek gdyby młodym talentom głowa się grzała. Zapewne jednak w takim przypadku oferty beniaminków byłyby dla niego bardziej atrakcyjna niż siedzenie na ławce u nas.
Podopieczni Slavena Bilicia zajęli drugie miejsce w ligowej tabeli i w przyszłym sezonie zagrają w elicie. Piłkarze WBA dokonali tego jednak po wielkich męczarniach, a losy awansu ważyły się do ostatniej kolejki.
W związku z tym Kamil Grosicki zaczął przygotowywać się na wypadek, gdyby West Brom pozostał w Championship. Z piłkarzem skontaktowali się działacze Legii, którzy przedstawili 32-latkowi konkretną ofertę. "Grosik" otrzymałby w Warszawie najwyższy kontrakt w drużynie - czyli ponad 800 tysięcy euro rocznie.
Jak informują "WP SportoweFakty", reprezentant Polski wyraził wstępne zainteresowanie grą dla stołecznego zespołu. Z tych planów jednak nic nie wyszło z powodu awansu WBA do Premier League.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.